Restaurant Lekr

Ankeveen (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Lekker Top-500
Omschrijving: 

In de prachtige omgeving van Ankeveen, rijk aan plassen, bossen en unieke buitenplaatsen ligt restaurant LEKR. Ook hier kunt u met uw Dinercheque terecht! Eigenaren Neeke de Boer en Stijn Krenning hebben hier in 2012 een sfeervol restaurant gevestigd in een oude boerderij. Samen met hun chef-kok Bart Buitenhuis serveren zij hier verse zelfgemaakte gerechten gecomplimenteerd met heerlijke wijnen. Zij kunnen het hun gasten zo naar de zin maken door hun jarenlange ervaringen in sterrenzaken (o.a. Bokkedoorns, Latour-Huis ter Duin, Brouwerskolkje, La Vilette, de Grië) en diverse opleidingen (o.a. gastronoom-sommelier, oinos wijnproefkunde e.v.a.). Daarnaast zijn zij eigenaar van het wijnimportbedrijf 2Wine. Ze importeren wijn uit de hele wereld van kleine wijnboeren die vaak biologisch of biodynamisch werken. Hierdoor kunnen zij voortreffelijke wijnen met de bijbehorende achtergrondinformatie serveren, maar kunt u bij LEKR ook een wijn naar uw smaak voor de winkelprijs kopen voor thuisgebruik.

Bij LEKR vinden wij productkennis het allerbelangrijkste. Daarom maken wij alles zelf. Van de koekjes bij de koffie tot het pepermuntje bij de rekening. Brood halen wij de lokale bakker waar wij een speciale samenwerking mee hebben en vis komt rechtstreeks van de verantwoorde visserij in IJmuiden. Ons personeel is jong, enthousiast en ervaren en kan u bij al uw keuzes adviseren. Daarnaast vinden wij het belangrijk enkel te werken met seizoensproducten en waar mogelijk met producten die uit de streek komen.

Uw Dinercheque is bij LEKR uitstekend besteed. Wij kijken er naar uit u snel te mogen verwelkomen en u van een voortreffelijke lunch, diner of enkel een kopje koffie en zelfgemaakt gebak te mogen voorzien. Tot snel!

Contactgegevens:

Restaurant Lekr
Stichts End 9
1244 PK Ankeveen
Telefoon: 
035-6563555
Nationale Diner Cadeaukaart Ankeveen Restaurant Lekr

Meer restaurants in de buurt

Het Spieghelhuys

Nederhorst den Berg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dammerweg 3
1394 GM Nederhorst den Berg
Telefoon: 
0294-253807
Nationale Diner Cadeaukaart Nederhorst den Berg Het Spieghelhuys

Het Pannenkoekenhuys

Nederhorst den Berg
A la carte
Adres: 
Dammerweg 3
1394GM Nederhorst den Berg
Telefoon: 
0294253807
Nationale Diner Cadeaukaart Nederhorst den Berg Het Pannenkoekenhuys

Bistro De Garde

's-Graveland
Afhalen
Adres: 
Zuidereinde 208
1243KR 's-Graveland
Telefoon: 
0356561030
Nationale Diner Cadeaukaart 's-Graveland Bistro De Garde