Restaurant Lekker

Zutphen (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij restaurant Lekker in Zutphen staan ontdekken en beleven gelijk aan heerlijk dineren. Restaurant Lekker ligt pal tegenover het centraal station van Zutphen. Makkelijk bereikbaar en haast niet te missen dus voor gasten met een Dinercheque. Lekker is een compact, intiem, sfeervol en gezellig restaurant, waar u met uw Dinercheque in een eigentijdse sfeer kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Wij hebben een fraaie open keuken, waar u de bezigheden van onze chef-kok nauwlettend in de gaten kunt houden. Bij Lekker langskomen staat dan ook gelijk een genieten, zowel in de vorm van lekker eten en drinken maar ook in de vorm van gezelligheid. Een lekkere Bourgondische borrel, een intiem diner voor twee of een avondje bijpraten met vrienden, het is allemaal hartstikke goed mogelijk bij Lekker. Wij zijn namelijk heel goed in het inspelen op de wensen van onze klanten. Zakelijk, privé of een feestje, iedereen is welkom bij Lekker. Kom dat gezellig ervaren met uw Dinercheque.

Wij werken in onze keuken graag met verse streekproducten. Dit combineren wij met de passie die wij hebben voor lekker eten. Of u met uw Dinercheque nou kleine of grote trek heeft, wij kunnen voor u een heerlijk diner op tafel toveren. U kunt bijvoorbeeld uw eigen menu samenstellen van onze ‘Small Bites’, waarbij u een reeks van kleine gerechtjes krijgt voorgeschoteld. Als u liever à la carte dineert kan dat natuurlijk ook. Onze menukaart heeft een internationaal karakter, waardoor u veel variatie kunt verwachten bij Lekker.

Neem uw Dinercheque mee naar Zutphen en kom gezellig langs bij Lekker, voor een sfeervolle en gezellige avond genieten van lekker eten en drinken. 

Contactgegevens:

Restaurant Lekker
Stationsplein 59
7201 MH Zutphen
Telefoon: 
0575-517994
Nationale Diner Cadeaukaart Zutphen Restaurant Lekker

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
's Gravenhof 6
7201DN Zutphen
Telefoon: 
0575-596866
Nationale Diner Cadeaukaart Zutphen Brasserie 6

Kaldi Zutphen

Zutphen
A la carte
Adres: 
Sprongstraat 15
7201KS Zutphen
Telefoon: 
0575-545322
Nationale Diner Cadeaukaart Zutphen Kaldi Zutphen
Adres: 
's Gravenhof 6
7201DN Zutphen
Telefoon: 
0575596866
Nationale Diner Cadeaukaart Zutphen Hampshire Gravenhof