Restaurant La Vita

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U kunt bij La Vita altijd terecht als u even niet de zin op kan brengen om zelf te koken. U kunt altijd aanschuiven voor een heerlijke pizza of pasta gerecht. Omdat ze bij La Vita met veel liefde koken weten ze er voor te zorgen dat iedere gast het naar zijn zin heeft. Om een avondje te genieten moet u een avondje uit eten bij La Vita. Het is vooral genieten omdat u kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

La Vita heeft een geweldige locatie, midden in de Jordaan in Amsterdam. Het is niet alleen makkelijk te vinden, u kunt ook zonder problemen even naar binnen lopen. U kunt altijd aanschuiven voor een pizza van ongekende kwaliteit. Of u nou op zoek bent naar restaurant waar u een intiem diner voor twee kunt houden of dat u met een grote groep een grote honger heeft. Bij La Vita is plaats voor iedereen. Ook wordt er voor kinderen niet moeilijk gedaan, iedereen is welkom. Het aanbod, wat gerechten betreft, is indrukwekkend en ook voor de dorst is er genoeg. Vooral de wijn is van hoge kwaliteit.

Ook als u niet langs kunt komen is dat bij La Vita geen probleem. Door te bestellen of af te halen kunt u nu ook thuis genieten van de Italiaanse keuken.

Wacht dus niet langer want bij La Vita staan ze klaar om u op uw wenken te bedienen. Al helemaal als u een dinercheque van Diner Cadeau heeft. Dan halen ze alles uit de kast.

Contactgegevens:

Restaurant La Vita
Lindengracht 31
1015 KB Amsterdam
Telefoon: 
020-6248987
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant La Vita

Meer restaurants in de buurt

Il Fiore

Amsterdam
Italiaans
Adres: 
Lindengracht 19-25
1015 KB Amsterdam
Telefoon: 
020-6268227
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Il Fiore

Rangoli

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Haarlemmerstraat 11
1013 EH Amsterdam
Telefoon: 
020-6223776
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Rangoli

Bleu Amsterdam

Amsterdam
A la carte, Frans and Vlees
Adres: 
Prinsenstraat 10 HS
1015 DC Amsterdam
Telefoon: 
0203621340
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Bleu Amsterdam