Restaurant la Provence

Zaltbommel (GE)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

In Zaltbommel, aan de Gamerschestraat nummer 81, vindt u restaurant La Provence. Het restaurant heeft een geweldige locatie. Het restaurant ligt aan de rand van de binnenstad en naast Zaltbommel’s historische stadswallen. In het begin van de jaren ’80 is het bedrijf gestart door Rien en Anne van Iersel. In 2003 was het zoon Luc van Iersel die de zaak, met succes, overnam. Het restaurant ligt in een monumentale villa, afkomstig uit 1860. In de zomer is La Provence dè plek om met uw dinercheque te vertoeven op het heerlijke terras, onder het genot van een hapje en drankje. U zit op het terras onder de druivenranken en linden, wat wilt u nog meer?

Restaurant La Provence is al geruime tijd een begrip in Zaltbommel. De begane grond telt 11 tafels en op de eerste verdieping vindt u een luxe eet/vergaderzaal. Dit is de ideale plek om in besloten gezelschap te kunnen eten en/of vergaderen. Deze zaal kan vrijblijvend afgehuurd worden. De specialiteit van de keuken is koken met een Frans tintje. De vaste menukaart van het restaurant is zeer uitgebreid. Hiernaast is er nog een wisselend weekmenu, zodat u weet dat er altijd iets lekkers voor u bij zit. Zo kunt u uw dinercheque bij La Provence op een culinaire manier verzilveren.

De menu’s van het restaurant zijn afhankelijk van de aanvoer van de verse en streekgebonden producten. Wel is het mogelijk om zelf het aantal gangen van uw diner te bepalen, om zo optimaal mogelijk van uw dinercheque gebruik te kunnen maken! Heeft u een dinercheque, maar dieetwensen of allergieën? Geen probleem! Geef het aan bij een van onze medewerkers en wij zullen uw gerecht hierop aanpassen!

Contactgegevens:

Restaurant la Provence
Gamerschestraat 81
5301 AR Zaltbommel
Telefoon: 
0418-514070
Nationale Diner Cadeaukaart Zaltbommel Restaurant la Provence

Meer restaurants in de buurt

Chinees Suus'Garden

Zaltbommel
A la carte and Chinees
Adres: 
Gamerschestraat 7
5301 AN Zaltbommel
Telefoon: 
0418512924
Nationale Diner Cadeaukaart Zaltbommel Chinees Suus'Garden

Eetcafe de Roskam Hurwenen

Hurwenen
A la carte, Eetcafé, Frans, Hollands and Internationaal
Adres: 
Waaldijk 2
5327AC Hurwenen
Telefoon: 
0418663306
Nationale Diner Cadeaukaart Hurwenen Eetcafe de Roskam Hurwenen
Adres: 
Kerkstraat 3
5324AG Ammerzoden
Telefoon: 
0735995907
Nationale Diner Cadeaukaart Ammerzoden Restaurant Het Eethuys