Restaurant La Premiere

Anna Paulowna (NH)
Soort keuken: 
Frans, Lekker Top-500 and Mediterraans
Omschrijving: 

Een prettige sfeer, een aantrekkelijke inrichting en overheerlijk eten? Zoek niet verder dan Restaurant La Première. Dit moderne restaurant vindt u in Anna Paulowna, vlakbij het IJsselmeer en de prachtige omliggende natuur. Het restaurant is al 20 jaar een waar begrip in Noord-Holland. Laat u verwelkomen door gastvrouw Simone Venekamp en chef-kok John Nierop, ook met uw dinercheque!

De ambitie van La Première is om zo eerlijk en puur mogelijk te koken. De kookstijl van John is modern en licht, waarbij hij biologische groenten, boerenkaas en nog veel meer producten uit de streek gebruikt. Ook wordt bij het samenstellen van de kaart op het seizoen gelet en de producten die daarbij horen. De kaart verandert dan ook iedere maand weer. Dat is niet alleen het eerlijkst, maar ook het lekkerst! Dit alles wordt gecombineerd met een spannende twist van Mediterrane, Oosterse en Noord-Afrikaanse invloeden. Zo stond er in September bijvoorbeeld onder andere op de kaart: een terrine van warm en koud gerookte zalm met suikersla en harissa mayonaise, burger van gamba en Noordzee krab, kalfslende en varkenswang op paksoi en cantharellen met mosterdsaus, boerenkazen en een dessert van zomerfruit. U kunt zich natuurlijk ook laten verrassen door onze experts. Kies hoeveel gangen u wil, geef uw voorkeuren aan, en laat de rest volledig aan onze keukenbrigade over. Zij zullen u niet teleurstellen. Niet alleen is het eten lekker, wij dragen er ook zorg voor dat het er mooi en aantrekkelijk uitziet, net als ons kleurrijke en moderne interieur.

Onze gastvrije bediening staat klaar om u en uw dinercheque met open armen te ontvangen, dus kom snel een keertje langs!

Contactgegevens:

Restaurant La Premiere
Smidsweg 4
1761BJ Anna Paulowna
Telefoon: 
0223-531966
Nationale Diner Cadeaukaart Anna Paulowna Restaurant La Premiere

Meer restaurants in de buurt

Billy Bob

Julianadorp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zanddijk 85
1787PP Julianadorp
Telefoon: 
0223760900
Nationale Diner Cadeaukaart Julianadorp Billy Bob

Grand Cafe 1909

Julianadorp
A la carte
Adres: 
Loopuytpark 31
1787 AD Julianadorp
Telefoon: 
0223754913
Nationale Diner Cadeaukaart Julianadorp Grand Cafe 1909

Restaurant Prins HRLK

't Zand
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Keinsmerweg 42
1756 AH 't Zand
Telefoon: 
0224591235
Nationale Diner Cadeaukaart 't Zand Restaurant Prins HRLK