Restaurant la Madonna

Noordwijkerhout (ZH)
Omschrijving: 

U zou het misschien niet verwachten. Maar in het hart van de Nederlandse bollenstreek kunt u terecht voor een heerlijke Italiaanse maaltijd. Kom met uw Dinercheque naar restaurant La Madonna. Zij staan bekend om hun heerlijke authentieke Italiaanse specialiteiten en hartverwarmende gastvrijheid. Precies zoals u zou ervaren in een dorpje in Italië! Schuif aan en geniet van een romantisch diner voor twee of een gezellig uitje met vrienden of familie. Betalen doet u hier gewoon met uw Dinercheque.

Bij La Madonna moet u zijn als u een echte pizzaliefhebber bent. Ze hebben zowel de traditionele varianten, zoals de Pizza Margherita en de Pizza Quattro Formaggi, als een aantal bijzondere opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Pizza Buon Gustaio met mozzarella, gorgonzola, parmaham, rucola en oregano? Ook als u meer zin heeft in pasta, kunt u met uw Dinercheque bij La Madonna terecht. Ook dan heeft u ruim de keus! Bestel bijvoorbeeld de Spaghetti Frutti Di Mare met zeevruchten, knoflook en witte wijnroomsaus of de Lasagne met gehaktsaus en kaas. De Italiaanse keuken is toch wel de allerlekkerste keuken die er bestaat! Voor de liefhebber hebben ze bij La Madonna trouwens ook malser dan malse spareribs. Deze worden geserveerd met een marinade naar keuze. Zoet, hot, BBQ of knoflook?

Overigens kunt u ook gezellig komen lunchen bij restaurant La Madonna. Neem ook dan uw Dinercheque mee! Ook dan zullen de heerlijke pizza’s en pasta goed smaken. Na zo’n flinke maaltijd kunt u er weer een hele dag tegenaan. Reserveer nu online en geniet tussen de bollen van de Italiaanse eetcultuur.

Contactgegevens:

Restaurant la Madonna
Leidsevaart 171A
2211WE Noordwijkerhout
Telefoon: 
0252514383
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijkerhout Restaurant la Madonna

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe Graaf Jan

Sassenheim
A la carte
Adres: 
Jan van Brabantweg 3
2171HC Sassenheim
Telefoon: 
0252258007
Nationale Diner Cadeaukaart Sassenheim Grand Cafe Graaf Jan

La Famiglia

Noordwijkerhout
Italiaans
Adres: 
Viaductweg 2A
2211GS Noordwijkerhout
Telefoon: 
0252376723
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijkerhout La Famiglia

Da Fabio

Lisse
A la carte
Adres: 
Heereweg 487
2161 DD Lisse
Telefoon: 
0252217066
Nationale Diner Cadeaukaart Lisse Da Fabio