Restaurant la Belle Source

Arnhem (GE)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

Kom langs bij een van de mooiste plekken van Arnhem. Hier vindt u het bekende restaurant La Belle Source. Bij La Belle Source kunt u heerlijk vorstelijk dineren midden in het natuurschoon van een uitgestrekt landgoed. Kom langs met uw Dinercheque en geniet van de meest heerlijke tongstrelende gerechten op een van de mooiste locaties van Arnhem.

Het Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, dat is de plek waar u restaurant La Belle kunt vinden. Neem plaats in ons restaurant met het prachtige uitzicht op het riante landgoed, de fantastische tuin en de idyllische omgeving. Bij La Bellle Source kunt u genieten van de heerlijke Franse keuken met streekgebonden en seizoensgebonden producten. De keuken van La Belle Source is bekend in het binnen en buitenland, verder hoort het restaurant bij een van de beste van Arnhem. Chef kok Maarten Meijst en zijn team koken op een zeer hoog niveau en laten u bij elk bezoek verrassen met nieuwe smaken en nieuwe heerlijke gerechten. De ingrediënten die voor onze gerechten worden gebruikt zijn voornamelijk afkomstig uit ons eigen landgoed. Kom langs met uw Dinercheque en geniet van de meest heerlijke verse gerechten. Wanneer u bij ons aanschuift om te dineren kunt u een kijkje nemen bij de open keuken, maar ook kunt u een kijkje nemen op onze menukaart waar u heerlijke streek- en seizoensgebonden gerechten kunt vinden die ook regelmatig variëren.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen, ook met uw Dinercheque! Proef een van onze heerlijke gerechten uit onze topkeuken!

Contactgegevens:

Restaurant la Belle Source
Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem
Telefoon: 
0264455751
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant la Belle Source

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Batavia

Arnhem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Willemsplein 13
6811KC Arnhem
Telefoon: 
0264420873
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant Batavia

Shira Yuki

Oosterbeek
A la carte, Afhalen, Japans and Sushi
Adres: 
Van Toulon van der Koogweg 2
6862EC Oosterbeek
Telefoon: 
0624966868
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterbeek Shira Yuki

Restaurant Trivio

Arnhem
A la carte, Afhalen, Lunch, Speciaal and Wijnbar
Adres: 
Jacob Cremerstraat 103
6821DC Arnhem
Telefoon: 
0268482299
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant Trivio