Restaurant La Belle Epoque

Appingedam (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het plaatsje Appingedam in de Alberdaweg is ons restaurant La Belle Epoque gevestigd. Op ons landgoed Ekenstein staat een landhuis waar ons restaurant een onderdeel van uit maakt. Ons restaurant is chique, authentiek en sfeervol ingedeeld. Als restaurant zijn wij erg gastvrij en hebben wij een zeer vriendelijke bediening die ervoor zal zorgen dat u een prettig verblijf zult hebben. Ons restaurant krijgt vaak positieve reacties van onze bezoekers. U kunt bij ons terecht voor een romantisch uitstapje, maar wij zijn ook erg geschikt voor groepen die een feestje bij ons willen houden of willen vergaderen. Verder is er bij ons restaurant ook een kinderboerderij aanwezig waar de kinderen zich kunnen vermaken met de dieren.

Met uw dinercheque kunt u bij ons gebruik maken voor een high tea, high soup, à la carte lunch en diner. Onze keuken bestaat uit verschillende Ekenstein-klassiekers en een Franse keuken.
Bij de Ekenstein-klassiekers kunt u kiezen uit verschillende voorgerechten en hoofdgerechten. Bij onze gewone menukaart kunt u kiezen voor warme of koude voorgerechten, hoofdgerechten en een nagerecht. Verder verzorgen wij voor de volgende gangen: drie gangen, vier gangen, vijf gangen en zeven gangen menu. Bij deze gangen zit een bijpassend wijnarrangement, waarvoor u uw dinercheque ook kunt gebruiken. Bij de hoofdgerechten van de menukaart wordt altijd een bijpassend aardappelgarnituur en een frisse salade geserveerd. Verder wordt ons eten altijd mooi en verzorgd opgediend en zal het uitstekend smaken. Wanneer u liever een aangepaste maaltijd wilt, zoals glutenvrij of lactovegetarisch, dan kunt u dit altijd van tevoren bij ons aangeven.

Wij hopen u snel te zien met uw dinercheque in ons sfeervolle restaurant!

Contactgegevens:

Restaurant La Belle Epoque
Alberdaweg 70
9901 TA Appingedam
Telefoon: 
0596628528
Nationale Diner Cadeaukaart Appingedam Restaurant La Belle Epoque

Meer restaurants in de buurt

Herberg Restaurant Molenrij

Kloosterburen
A la carte, Afhalen, Frans, Hollands and Internationaal
Adres: 
Henricus van Cappenbergweg 34
9977 RW Kloosterburen
Telefoon: 
0596855955
Nationale Diner Cadeaukaart Kloosterburen Herberg Restaurant Molenrij
Adres: 
Schoolweg 19
9911 PA Oosterwijtwerd
Telefoon: 
0596856101
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterwijtwerd Visrestaurant De School
Adres: 
Alberdaweg 70
9901 TA Appingedam
Telefoon: 
0596628528
Nationale Diner Cadeaukaart Appingedam Hotel Landgoed Ekenstein