Restaurant Karakter

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen, Frans and Internationaal
Omschrijving: 

Restaurant Karakter bevindt zich in Rotterdam op het Westelijk Handelsterrein. Een prachtige en unieke historische locatie, dit kunt u al merken bij binnenkomst. Oude pakhuizen die getransformeerd zijn in één prachtig restaurant, dat geeft karakter. Het interieur bestaat uit een mooie houten vloer, een plafond met houten balken en prachtige antieke kroonluchters. Zo kunt u in Karakter heerlijk rustig, sfeervol en romantisch dineren. Kom langs met uw dinercheque en ervaar deze plek.

‘Culinair en bewustzijn’ dat zijn de woorden waarmee eigenaren en topchefs Nathan en Pety te werk gaan. In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten bereid met uitstekende, seizoensgebonden, dagverse en voornamelijk biologische producten. Karakter wordt gekenmerkt door zijn gevarieerde kaart. De menukaart van Karakter verandert elke één á twee weken. Kom dus een keer langs met uw dinercheque en laat u zich verrassen door de kaart. Heeft u de stoute schoenen aangetrokken? Dan kunt u ook nog gaan voor het verrassingsmenu! Karakter is erg actueel, de kaart wordt aangepast op het aanbod van producten uit de streek. Vooral wordt er gekeken naar producten die passen bij de tijd van het jaar. Zo kunt u in Karakter met de Dinercheque heerlijk genieten van seizoensgebonden gerechten! Ook als vegetariër bent u hier van harte welkom.

Bent u een fervent wijnliefhebber? Dan bent u ook bij Karakter aan het goede adres. Bij ons kunt u heerlijk genieten van onze uitstekende High Wine. Voor elke wijn op de kaart heeft Karakter een smakelijk bijpassend gerecht.

We heten u van harte welkom, ook met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant Karakter
Van Vollenhovenstraat 15 unit 24
3016 BE Rotterdam
Telefoon: 
0107370039
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Karakter

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Cotazur

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Wijnbar
Adres: 
Oostzeedijk
3063CA Rotterdam
Telefoon: 
0102250705
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Cotazur
Adres: 
Jonker Fransstraat 237
3031AT Rotterdam
Telefoon: 
0102143063
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Tulip Restaurant Rotterdam

Mahzen

Rotterdam
A la carte
Adres: 
van Vollenhovenstraat 15B
3016 BE Rotterdam
Telefoon: 
0687787761
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Mahzen