Restaurant Kabul

Breda (NB)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

Al jaren een begrip in Breda en ver daaromheen, maar nu ook met uw Dinercheque te betalen; Afghaans restaurant Kabul. Dit restaurant laat u kennismaken met een kant van Afghanistan die u wellicht nog onbekend was; de veelzijdige Afghaanse keuken. Door de geografische diversiteit en rijke geschiedenis worden er in Afghanistan veel verschillende akkerbouwproducten verbouwt. Zo komen er veel granen, noten, vruchten en groenten vandaan en geniet het land bekendheid vanwege zijn druiven. Ook zuivel is populair zoals yoghurt en wei en veel gerechten worden gekenmerkt door het pure gebruik van vis en vlees. Bij Restaurant Kabul kunt u iets mee proeven van dit bijzondere land; u vindt de diversiteit terug op uw tafel en in het restaurant. Wellicht merkt u in onze gerechten die invloeden uit het Midden-Oosten, Centraal-Azië en Zuid-Azië.

Onze koks maken uitsluitend gebruik van verse producten en authentieke kruiden. Dit proeft u in de volle, natuurlijke en verfijnde smaken van onze gerechten. Zowel vis- en vleesliefhebbers als vegetariërs kunnen bij Kabul uit de voeten. Naast onze gerechten bieden wij ook nog andere Afghaanse specialiteiten zoals onze thee geserveerd met gesuikerde amandelen en waterpijp.

Restaurant Kabul is een relatief nieuw restaurant, maar heeft nu al een grote vaste klantenkring weten op te bouwen en is er trots op een IENS topper van Breda te zijn geweest in 2015. Wij willen iedereen aansporen zichzelf te laten verrassen en de minder belichte kant van Afghanistan te ontdekken bij restaurant Kabul. Neem ook uw Dinercheque mee, want die accepteren wij graag!

Contactgegevens:

Restaurant Kabul
Haagweg 12
4814 GD Breda
Telefoon: 
06-57005566
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Restaurant Kabul

Meer restaurants in de buurt

L Anatra

Breda
A la carte and Afhalen
Adres: 
Haagdijk 9
4811 TN Breda
Telefoon: 
076-5223247
Nationale Diner Cadeaukaart Breda L Anatra
Adres: 
Speelhuislaan 150
4815CJ Breda
Telefoon: 
0763034838
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Grand Café Restaurant De Veestallen

Amore Trattoria

Breda
A la carte and Afhalen
Adres: 
Schorsmolenstraat 3
4811 VN Breda
Telefoon: 
0765309519
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Amore Trattoria