Restaurant Jones

Kudelstaart ()
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Jones en de kunst van het verwennen

Voortdurend vernieuwen en origineel zijn. Dat is de uitdaging die de medewerkers van Restaurant Jones dagelijks aangaan. Als de uitdrukking ‘klein maar fijn’ op één restaurant van toepassing is, dan wel op Jones. Gelegen tegenover de markante Kudelstaartse kerktoren en met de achtertuin richting Westeinderplassen, is het restaurant van Joany Voorn een intieme eetgelegenheid waar de gast alle aandacht van de wereld krijgt. 

Hier wordt aan elk detail gedacht. Unieke meubels, verse bloemen, passende ornamenten in de inrichting, het gevoel welkom te zijn komt op alle manieren tot uiting. Niet in de laatste plaats door de hartelijkheid van gastvrouw Joany zelf.

Als klap op de vuurpijl is er het zicht op de open keuken waar elke handeling gericht is op het bereiken van perfectie. Zowel in smaak als presentatie ligt de lat hier hoog. Elke 2 maanden wordt er weer een nieuw verrassingsmenu uit de ‘hoge hoed’ getoverd, variërend van drie tot en met negen gangen. Soms zelfs uitlopend in nog enkele extra gangen als de kok de geest heeft.

Elk gerechtje een kunstwerk om te zien en een festival voor de smaakpapillen. Ja, Jones verstaat de kunst van het verwennen.

Contactgegevens:

Restaurant Jones
Kudelstaartseweg 222
1433 GR Kudelstaart
Telefoon: 
0297341836
Nationale Diner Cadeaukaart Kudelstaart Restaurant Jones

Meer restaurants in de buurt

Bistro 9

De Kwakel
A la carte, Frans and Internationaal
Adres: 
Drechtdijk 9
1424RA De Kwakel
Telefoon: 
0297222868
Nationale Diner Cadeaukaart De Kwakel Bistro 9
Adres: 
Raadhuisplein 16
1431EH Aalsmeer
Telefoon: 
0297325551
Nationale Diner Cadeaukaart Aalsmeer Restaurant De Jonge Heertjes
Adres: 
Raadhuisplein 16
1431EH Aalsmeer
Telefoon: 
0297325551
Nationale Diner Cadeaukaart Aalsmeer Hotel 't Schouwsehof