Restaurant Janzen

Woerden (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Janzen is te vinden aan de rand van Woerden op een unieke locatie, midden in het Groene Hart. Ze zijn namelijk gevestigd in een statig art deco pand, waar aandacht is besteed aan het creëren van een warme huiselijke sfeer. Het pand is waarschijnlijk gebouwd in 1939 en dient al jarenlang als café-restaurant en lokale ontmoetingsplaats. Ook u bent er van harte welkom voor een culinaire lunch of diner! Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Restaurant Janzen is geopend van maandag tot en met zaterdag. Door de weeks kunt u er met uw Dinercheque niet alleen feestelijk dineren, maar ook lunchen. Voor een schappelijke prijs krijgt u een uitgebreide lunch met twee vlees- of visgerechten. In de avond kunt u vanaf €34,50 uitgebreid genieten van een uniek diner. Wat dacht u van kalfswang en kalfssukade gekonfijt in ganzenvet daarna krokant gebakken met een stamppot van zuurkool en maderasaus? Dit is slechts één van de bijzondere gerechten op de kaart. In ruil voor uw Dinercheque kunt u bij Restaurant Janzen terecht voor een kwalitatief hoogstaande maaltijd voor een goede prijs. Ze zijn zelfs beloond met een Bib Gourmand. Dit is een onderscheidingsprijs van Michelin voor restaurants die goede maaltijden serveren onder de €35. Dit is uw garantie voor een heerlijk diner!

Wilt u echt iets bijzonders doen met uw Dinercheque? Ga dan voor het ‘’hapjesmenu’’ van €49,50. U krijgt dan zes gangen, waarbij u van tevoren niet weet wat u krijgt. Laat u verassen door de chef van Restaurant Janzen!

Contactgegevens:

Restaurant Janzen
Rietveld 130
3443 XE Woerden
Telefoon: 
0348688001
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Restaurant Janzen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kerkplein 7
3441BG Woerden
Telefoon: 
0348508912
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Grand Caf‚e Plein 7
Adres: 
La Fontaineplein 31
3446 BX Woerden
Telefoon: 
0348408077
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Fabels Eten en Drinken

(H)eerlijk Eten

Nieuwerbrug Aan den Rijn
A la carte
Adres: 
Weijland 82
2415 BD Nieuwerbrug Aan den Rijn
Telefoon: 
0348507883
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten