Restaurant At James

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Argentijns and Grill
Omschrijving: 

Bent u een echte vleesliefhebber? Kom dan met uw Dinercheque naar Restaurant At James in centrum van onze hoofdstad Amsterdam. Deze horecagelegenheid is te vinden op het Damrak en zit maar tien minuutjes lopen van het Centraal Station. Geniet hier van een heerlijk hapje en drankje na een dag winkelen of cultuursnuiven! Alle grillspecialiteiten van Restaurant At James zijn bereid met ingrediënten van topkwaliteit en dus goed van smaak. Het gepassioneerde team hoopt u binnenkort te mogen ontvangen. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!

In Restaurant At James geniet u van een smakelijke maaltijd en een levendige en ontspannen sfeer. Zo kunt u er bijvoorbeeld terecht voor een echte Argentijnse steak. Op de menukaart vindt u ossenhaas, ribeye steak , t-bone steak en nog veel meer. U mag zelf weten hoe groot uw stukje vlees moet zijn, te bestellen van 200 tot maar liefst 500 gram. Een ding is zeker, u zult Restaurant At James niet hongerig verlaten. U kunt met de Dinercheque namelijk ook onbeperkt spareribs bestellen, waarbij u de keuze heeft uit zoete of pittige marinade. Overigens kunnen de vegetariër of de visliefhebber ook gewoon bij Restaurant At James terecht. Samen met uw tafelgenoten maakt u kennis met de heerlijkste grillgerechten!

Restaurant At James is niet alleen een heel veelzijdig, maar ook een heel betaalbaar restaurant. Zo kunt u er bijvoorbeeld al een driegangenmenu bestellen voor maar €21,95 of in ruil voor uw Dinercheque. Dit menu bestaat uit de soep van de dag, entrecote met pepersaus en een heerlijke dame blanche. Kom dus gauw langs bij Restaurant At James voor een onvergetelijke avond uit!

Contactgegevens:

Restaurant At James
Damrak 45
1012LK Amsterdam
Telefoon: 
0204283118
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant At James

Meer restaurants in de buurt

Five Bells Bar Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nieuwezijds kolk 17
1012PV Amsterdam
Telefoon: 
0206386088
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Five Bells Bar Restaurant

GreenTea DimSum Bar

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Aziatisch and Lunch
Adres: 
Nieuwezijds Kolk 11
1012 PV Amsterdam
Telefoon: 
0203636087
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam GreenTea DimSum Bar

Marco Polo Pizzeria-Steakhouse

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Pizza and Steakhouse
Adres: 
Damrak 31
1021 LJ Amsterdam
Telefoon: 
0318608334
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Marco Polo Pizzeria-Steakhouse