Restaurant Jacob

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Aan de Papengracht in het centrum van Leiden kunt u met uw Dinercheque gaan dineren bij Restaurant Jacob. Dit restaurant zit in een prachtig pand op steenworp afstand van de Breestraat, de gezelligste straat van Leiden! Bij Jacob geniet u van een heerlijk diner gebaseerd op Franse klassiekers. Chef-kok Jacob geeft zijn eigen draai aan de traditionele gerechten en werkt altijd met verse producten. Het keukenteam is de hele dag druk bezig om voorbereidingen te treffen om de gasten een heerlijk diner te presenteren. U kunt er dan op dinsdag tot en met zaterdag terecht vanaf 17:00.

Bij Restaurant Jacob zal u geconfronteerd worden met een ware culinaire ervaring. Dit is dus een goede gelegenheid om uw Dinercheque te besteden. Als u van de menukaart besteld, heeft u de keus uit een handjevol prachtige gerechten. Op het moment kunt u bijvoorbeeld gaan voor lamsbout/lamsrack, rouleau van kalf en rund of gebakken scholfilet als hoofdgerecht. Wilt u zich liever laten verassen met uw Dinercheque? Bestel dan een viergangenmenu voor slechts €35 per persoon. Vergeet ook niet om er een lekker glas wijn bij te bestellen van de uitgebreide wijnkaart. Het vriendelijke personeel zal u graag adviseren. Genieten staat bij Restaurant Jacob centraal!

Houdt u een beetje van bijzondere desserts? Dan bent u bij Jacob ook aan het goede adres. Zo hebben ze bijvoorbeeld een proeverij van chocolade, taartje, mousse en chocolade ijs. Dat gaat er vast nog wel in! Reserveer dus snel een tafel bij Jacob en neem uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Restaurant Jacob
Papengracht 6A
2311TW Leiden
Telefoon: 
0715124053
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Restaurant Jacob

Meer restaurants in de buurt

Kippevel

Leiden
Kiprestaurant
Adres: 
Kort Rapenburg 17
2311 GC Leiden
Telefoon: 
071-5148818
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Kippevel
Adres: 
Vrouwensteeg 16
2311EB Leiden
Telefoon: 
0714010485
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Victor Russo's Osteria

Vet Gezond

Leiden
Lunch
Adres: 
Omegaplantsoen 4
2321KT Leiden
Telefoon: 
0715428959
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Vet Gezond