Restaurant Hollands Venetie

Giethoorn (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Hollands Venetië ligt midden in het hart van Giethoorn, een pittoresk dorp dat bekend staat om haar vele grachten en bruggen. Het moge duidelijk zijn waar de naam van deze eetgelegenheid vandaan komt! Restaurant Hollands Venetië is ook een van de vele restaurants waar u terecht kunt met uw Dinercheque. Het is uitgegroeid tot een uniek restaurant met passie voor kwaliteitsproducten, mooie gerechten en bijzondere wijnen. Door de klassieke uitstraling kunt u er met uw Dinercheque heerlijk lunchen of dineren in een gemoedelijke sfeer.

De chef-kok van Restaurant Hollands Venetië werkt uitsluitend met verse ingrediënten en de mooiste producten van het seizoen. De menukaart wordt maandelijks opnieuw met zorg samengesteld, zodat gasten keer op keer verrast kunnen worden door de bijzondere gerechten en smaakcombinaties. Ook u bent van harte welkom voor een onvergetelijk diner met uw Dinercheque! Onder de voorgerechten vindt u lekkernijen zoals tomatensoep, rundercarpaccio en in room gegaarde champignons met knoflook en bosui. Bestel daar ook een mooi glas wijn bij van de indrukwekkende wijnkaart. Als hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen voor ribeye met kruidenboter, gebakken zeetong en quiche met spinazie en kaas. Bij Restaurant Hollands Venetië kan iedereen genieten van een uitstekend diner!

Wilt u de Dinercheque graag besteden aan een uitje met het hele gezin? Ook dan bent u van harte welkom bij Restaurant Hollands Venetië. Voor de kleintjes hebben ze onder andere frikandel, kaassoufflé en kipnuggets op het menu staan. Ook beschikt het restaurant over leuke arrangementen zoals barbecue en een pannenkoekenbuffet.

Contactgegevens:

Restaurant Hollands Venetie
Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn
Telefoon: 
0521361231
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Restaurant Hollands Venetie

Meer restaurants in de buurt

De Rietstulp

Giethoorn
A la carte
Adres: 
Dominee T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Telefoon: 
0521-361833
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn De Rietstulp

De Witte Hoeve

Giethoorn
A la carte
Adres: 
Zuiderpad 32
8355 CA Giethoorn
Telefoon: 
0521361428
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn De Witte Hoeve
Adres: 
Zuiderpad 58 en 52
8355CC Giethoorn
Telefoon: 
0521361625
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Restaurant Smit Giethoorn