Restaurant het Spijshuys

Boornbergum (FR)
Soort keuken: 
Europees
Omschrijving: 

Het Spijshuys is te vinden in een oud dorpscafé. U kunt komen voor een intiem diner voor twee of samen met uw vrienden en familie. Geniet dan van heerlijke streekgerechten. U kunt ook kiezen voor een zakelijk diner in de ‘opkamer’. Als het zonnetje schijnt is er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen op het terras. Op de kaart treft u gerechten aan die zijn bereid met dagverse streekproducten, afgestemd op de seizoenen. Daarom kan Het Spijshuys haar gasten een perfect diner aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Het motto van het Het Spijshuys is ‘Puur, eerlijk, genieten’ en dat is zeker te merken. Naast dit alles kunt u ook nog eens betalen met een dinercheque.

Isabelle en Simon Lamsma hebben in 2014 de fakkel overgenomen van de vorige eigenaars. Zowel Simon als Isabelle hebben van jongs af aan al de ambitie gehad om het te maken in de horeca. Simon is zestien jaar geleden begonnen als gastheer bij het Spijshuys en heeft daarom een intieme kennis van het restaurant en de omgeving. De vorige eigenaars konden geen betere vervanging bedenken dan Simon, die zijn hart en ziel heeft verloren aan Het Spijshuys. Samen met zijn vrouw Isabelle en de nieuwe chef-kok Tjeerd Elzinga hebben ze de oude naam hoog weten te houden.

U kunt bij Het Spijshuys niet alleen lekker eten. De wijn is er ook voortreffelijk. U kunt bij Simon, die naast de eigenaar ook de Sommelier is, altijd terecht met uw vragen. Daarnaast helpt hij u natuurlijk ook om een wijn te kiezen die het beste bij het gerecht past.

Laat er dus geen gras meer over groeien en ga eten bij het Spijshuys. Vergeet niet om uw dinercheque van DinerCadeau mee te nemen.

Contactgegevens:

Restaurant het Spijshuys
Westerbuorren 2
9212PL Boornbergum
Telefoon: 
0512-383047
Nationale Diner Cadeaukaart Boornbergum Restaurant het Spijshuys

Meer restaurants in de buurt

Marhaba

Drachten
A la carte, Afhalen and Mediterraans
Adres: 
Zuidkade 72
9203 CP Drachten
Telefoon: 
0512-545450
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten Marhaba
Adres: 
Noordkade 52
9203 CE Drachten
Telefoon: 
0512-356975
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten De Zaak (dinsdag t/m donderdag en zondagen) - niet afhalen

Prins Heerlijck

Beetsterzwaag
A la carte
Adres: 
Hoofdstraat 23
9244CL Beetsterzwaag
Telefoon: 
0512382455
Nationale Diner Cadeaukaart Beetsterzwaag Prins Heerlijck