Restaurant Het Badpaviljoen

Domburg (ZE)
Soort keuken: 
Afhalen and Frans
Omschrijving: 

Bent u al weleens in de populaire Hollandse badplaats Domburg geweest? Deze prachtige vakantiebestemming is gedurende elk seizoen de moeite van het bezoeken waard. U kunt dit bezoek aan Domburg nu nog leuker maken door met uw dinercheque aan te schuiven bij restaurant Het Badpaviljoen. Dit aan het strand gelegen paviljoen met zeezicht heet u van harte welkom en biedt alles wat u op een mooie of juist winderige dag op het strand verlangt. Een lekker glas wijn op het terras, een uitgebreid diner om te delen, of een frisse lunchsalade, de mogelijkheden bij restaurant het Badpaviljoen zijn legio.

Wat dacht u van de shared dining special ‘Zeeuwse Paella Het Badpaviljoen” met diverse Zeeuwse vis, schaal- en schelpdieren, of van een Linguine met truffel en paddenstoelen in truffelroomsaus met rucola en parmezaanse kaas? Alle gerechten zijn bereid van de meest verse ingrediënten die de chef-kok bij voorkeur uit de streek haalt. Zo kunt u vele Zeeuwse en Noordzee specialiteiten op de kaart vinden die vers voor u zijn gevangen!

Samen met een geweldig team doet restaurant Het Badpaviljoen elke dag datgene wat nodig is om elke gast steeds weer te doen terugkomen. Het concept van een goede keuken met verrassende wijnen, prettige service en een aangename sfeer maakt het Badpaviljoen een populaire plek voor plaatselijke bewoners en bezoekers van ver. Ga met uw dinercheque dit alles zelf ervaren en wees welkom op het terras of lekker warm binnen in het restaurant!

Contactgegevens:

Restaurant Het Badpaviljoen
Badhuisweg 21
4357 AV Domburg
Telefoon: 
0118-582405
Nationale Diner Cadeaukaart Domburg Restaurant Het Badpaviljoen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Wijngaardstraat 17
4357 AR Domburg
Telefoon: 
0118567989
Nationale Diner Cadeaukaart Domburg Grand Café Domburg

Dijkpaviljoen de Westkaap

Westkapelle
A la carte
Adres: 
Zeedijk 7
4361 SJ Westkapelle
Telefoon: 
0118572557
Nationale Diner Cadeaukaart Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap
Adres: 
Weststraat 22
4357BM Domburg
Telefoon: 
0118584345
Nationale Diner Cadeaukaart Domburg Restaurant De Domburger