Restaurant Heerlyckheijd

Nieuwvliet (ZE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Italiaans, Mediterraans and Strandtent
Omschrijving: 

Naast vakantiepark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad is Restaurant Heerlyckheijd gevestigd. In dit sfeervolle restaurant kunt u nu ook lunchen en dineren met uw Dinercheque! Het is de perfecte combinatie van gastvrijheid, gezelligheid en overheerlijk eten en drinken. Restaurant Heerlyckheijd is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje strand, een fietstocht in een natuurpark of uitstapje naar één van de historische Belgische steden. Na een dagje op stap zal een zomerse maaltijd extra lekker smaken!

Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om haar gemoedelijke karakter en culinaire hoogstandjes. Dit staat dan ook centraal bij Restaurant Heerlyckheijd. Geniet in ruil voor uw Dinercheque van dagverse gerechten van het seizoen en lokale lekkernijen. Als u in de juist periode komt eten, kunt u uiteraard échte Zeeuwse mosselen bestellen. Neem plaats op het ruime terras of het sfeervolle restaurant met haar mediterrane sfeer en laat u culinair verassen! Op de menukaart staan diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten die u voor een redelijke prijs kunt bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om gerechten af te halen én serveren ook ze heerlijke verse pizza’s! Heeft u een bepaalde allergie of dieetwens? Als u dit op tijd aangeeft, zal dit geen probleem vormen.

Een diner bij Restaurant Heerlyckheijd is de perfecte afsluiting van de dag! Fiets de natuur in of ga lekker zwemmen met uw kinderen in het tropische zwembad van het natuurpark. Uiteraard is het in de zomer ook mogelijk om de verkoeling op te zoeken in de zee!

Contactgegevens:

Restaurant Heerlyckheijd
Baanstpoldersedijk 4
4504 PR Nieuwvliet
Telefoon: 
0117376700
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kanaalweg 8
4525NA Retranchement
Telefoon: 
0117376500
Nationale Diner Cadeaukaart Retranchement Zilt&Zout
Adres: 
Promenade 2
4511RB Breskens
Telefoon: 
0117383666
Nationale Diner Cadeaukaart Breskens Strandpaviljoen Breskens Aan Zee (BAZ)

De Drie Koningen

Groede
A la carte and Vlees
Adres: 
Markt 30
4503 AH Groede
Telefoon: 
0117371511
Nationale Diner Cadeaukaart Groede De Drie Koningen