Restaurant Heerlijkheid

Marum (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Op de weg tussen Groningen en Drachten vindt u Restaurant Heerlijkheid. Bent u een dagje wezen fietsen of wandelen in de prachtige Groningse natuur? Zijg neer op ons comfortabele terras of in ons gezellige restaurant en laat u verrassen door ons heerlijke menu. Vanaf nu kunt u bij ons ook komen genieten met uw dinercheque.

Schuif aan voor een vullende lunch, bijvoorbeeld een Groninger mosterdsoep, een absolute streek specialiteit geserveerd met gerookte spekjes en prei. Kies anders voor één van onze rijk belegde broodjes, zoals verscheidene foccacia’s en baquelino’s, onze uitsmijters en omeletten of één van onze tosti’s. Bestel ‘s avonds bij ons een heerlijk drie-gangen menu, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht naar keuze voor een speciale prijs. Geniet van onze heerlijke soepen, rundercarpaccio, fantastische hoofdgerechten als huisgemaakte spare-ribs, gebakken zalm, gegrilde entrecôte, vegetarisch quiche of gebakken schol, en sluit het geheel af met een lekkere ijscoupe of de specialiteit van het huis, Griekse yoghurt met aardbeien in saus. Wij werken bij Heerlijkheid met verse ingrediënten en maken geen gebruik van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Ons ijs wordt voornamelijk gemaakt van biologische producten en komt rechtstreeks uit Italië.

Graag verwelkomen wij u in ons gezellige restaurant, in een comfortabele sfeer waar ieder zich snel thuis zal voelen. Doe u tegoed aan heerlijk menu met typisch oud-Hollandse, maar ook buitenlandse smaken. Bij Heerlijkheid zorgen wij ervoor dat u het naar uw zin heeft en een lekkere maaltijd kan genieten. Dat alles kunt u met uw dinercheque betalen. Mooier dan dat wordt het niet! Zien we u snel?

 

Contactgegevens:

Restaurant Heerlijkheid
Tolhuisstraat 1
9363AX Marum
Telefoon: 
0594641111
Nationale Diner Cadeaukaart Marum Restaurant Heerlijkheid

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Meerweg 13
9312 TC Roden
Telefoon: 
0594-512073
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Paviljoen Cnossen Leekstermeer
Adres: 
Piepke 4
9351 AH Leek
Telefoon: 
0594696374
Nationale Diner Cadeaukaart Leek Grande Pizzeria Ristorante
Adres: 
Tolberterstraat 13
9351BB Leek
Telefoon: 
0594512353
Nationale Diner Cadeaukaart Leek Eetcafé Cliché