Restaurant Hardegarijp

Hardegarijp (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw Dinerbon dineren bij Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden is verrassend vanzelfsprekend. In ons gezellige restaurant bent u welkom voor ontbijt, lunch of diner. Bij mooi weer kunt u hiervan genieten op ons mooie terras. Sluit een dagje Friesland op een ontspannen manier af met een diner in ons mooie restaurant, dat bekend staat om de goede keuken!

Ons ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodsoorten, yoghurt, fruit en een grote variëteit aan belegsoorten. Onze lunchkaart voeren wij van 12.00 tot 17.00 uur. Hierop vindt u vele lichte lunchmaaltijden. Met uw Dinerbon kunt u in ons restaurant uitgebreid dineren van 17.00 tot 22.00 uur. Onze menukaart is gevarieerd met heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten en volgt de seizoenen. Zo hebben wij door het jaar onder andere mosselpannetjes, hazenpeper en uiteraard overheerlijke asperges. Ook hebben wij als specialiteit vele heerlijke schnitzels. Voor kinderen, bescheiden eters en vegetariërs bereiden wij speciaal samengestelde gerechten, zodat iedereen bij ons kan genieten. Uw maaltijd is ook niet compleet zonder een heerlijk dessert. Uiteraard houden wij ook rekening met een eventuele voedselallergie!

Voor een gezellige borrel bent u ook van harte welkom. Wij hebben een uitgebreide drankenkaart, waar uiteraard ook gewoon een goed gezette kop koffie en thee op staan. De attente bediening helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Kom gerust met uw Dinerbon langs in ons gezellige restaurant. Ons keukenteam en het bedienend personeel staan altijd klaar om u in de watten te leggen. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons langs komt!

Contactgegevens:

Restaurant Hardegarijp
Rijksstraatweg 36
9254DJ Hardegarijp
Telefoon: 
0511475700
Nationale Diner Cadeaukaart Hardegarijp Restaurant Hardegarijp

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rijksstraatweg 36
9254DJ Hardegarijp
Telefoon: 
0511475700
Nationale Diner Cadeaukaart Hardegarijp Van der Valk Hotel Hardegarijp
Adres: 
de Passaazje 1
9251CX Burgum
Telefoon: 
0511469376
Nationale Diner Cadeaukaart Burgum Brasserie Amerens
Adres: 
Grote Hoogstraat 30
8911HB Leeuwarden
Telefoon: 
0582898192
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Keukencafé TOTT