Restaurant Floris V

Voorschoten (ZH)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

In het centrum van Voorschoten, ook wel de ‘’Parel aan de Vliet’’ genoemd, vindt u Restaurant Floris V. Dit moderne en sfeervolle restaurant is gevestigd in het monumentale Ambachts- en Baljuwhuis. Floris V was een Nederlandse graaf in de dertiende eeuw die marktrechten heeft verleend aan de handelaars in Voorschoten. Tegenwoordig kunt u hier op dinsdag tot en met zondag heerlijk dineren onder het genot van een goed glas wijn. Dit kan nu ook met uw Dinercheque.

Restaurant Floris V is een modern chic ingericht restaurant, dat zeer geschikt is voor een uitgebreid diner. De vakkundige chefs bereiden hele bijzondere en luxueuze gerechten van hoge kwaliteit. U bent van harte welkom om dit te komen proeven met uw Dinercheque. Het is aan te raden om één van de meergangenmenu’s te bestellen, waarbij u de keus heeft uit drie, vier, vijf of zes gangen. De gerechten van deze menu’s zijn afgestemd op de allerbeste producten van het seizoen. Restaurant Floris V werkt met een all inclusive concept, dus bij uw menu hoort ook brood, water, koffie met friandises en een bijpassend wijnarrangement. Als u het leuk vindt om bijzondere wijnen te proeven die uw diner begeleiden, bent u bij Floris V aan het goede adres. Met uw Dinercheque geniet u van een feestelijk diner.

Wilt u iets bijzonders doen met uw Dinercheque? Ga dan voor het amusediner. Dan kunt u allerlei verschillende kleine hapjes bestellen, zoals calamari of zwezerik. U kunt dan zelf bepalen hoeveel amuses u besteld. Kom dus gezellig langs bij Floris V in Voorschoten!

Contactgegevens:

Restaurant Floris V
Voorstraat 12
2251 BN Voorschoten
Telefoon: 
071-5618470
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Restaurant Floris V

Meer restaurants in de buurt

Restaurant De Knip

Voorschoten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kniplaan 22
2251 AK Voorschoten
Telefoon: 
071-5612573
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Restaurant De Knip
Adres: 
Haagweg 81
2321 AC Leiden
Telefoon: 
071-5222225
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Restaurant Woods

Fratelli Voorschoten

Voorschoten
A la carte and Italiaans
Adres: 
Voorstraat 6
2251BN Voorschoten
Telefoon: 
0715614883
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Fratelli Voorschoten