Restaurant en Tapasbar Kriti

Purmerend (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Wilt u graag met uw dinercheque gaan dineren bij een traditioneel Grieks restaurant dat zich bevindt in het centrum van Purmerend? Dan zijn wij blij om u te kunnen mededelen dat u vanaf nu bent uitgenodigd om te komen dineren bij Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti. In dit knusse en gezellige restaurant dat u kunt vinden aan de Kerstraat 37 in een prachtig hoekpand kunt u komen genieten van Griekse specialiteiten. Het restaurant bevindt zich in de buurt van de levendige Koemarkt en u kunt een bezoek aan Kriti dan ook zeer goed combineren met een activiteit in Purmerend centrum. Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti is fleurig en licht ingericht. Opvallend zijn de vrolijke muurschilderingen. Het restaurant beschikt over twee verdiepingen en een open keuken, dus u kunt zelf kijken hoe uw gerechten worden bereid door de chef! U kunt bij Kriti zowel gezellig met een grote groep komen eten als romantisch met zijn tweeën. Uw dinercheque kunt u bovendien altijd meenemen!

Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti heeft een uitgebreide kaart waarop u zowel traditionele Griekse gerechten kunt vinden als ‘Mezedes’. Mezedes zijn kleine warme en koude gerechtjes die u net als Spaanse tapas met elkaar kunt delen. Op de mezedeskaart staan onder andere ‘Manitarias’. Dit zijn hele champignons uit de over met knoflook en roomsaus. Ook kunt u met uw dinercheque ‘chortopitas’ bestellen. Dit zijn hapjes van bladerdeeg gevuld met groente en geitenkaas uit de oven.

Kom zelf de sfeer en de lekkere gerechten proeven bij Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti en beleef een mooie avond uit met uw dinercheque. Het team van Kriti hoopt u snel welkom te mogen heten in hun vrolijke restaurant.

Contactgegevens:

Restaurant en Tapasbar Kriti
'Neckerstraat 3
1441 KT Purmerend
Telefoon: 
0299-429049
Nationale Diner Cadeaukaart Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Gachita

Purmerend
A la carte and Afhalen
Adres: 
Weerwal 15
1441 AL Purmerend
Telefoon: 
0299-470572
Nationale Diner Cadeaukaart Purmerend Restaurant Gachita

Restaurant Mykonos Purmerend

Purmerend
A la carte and Afhalen
Adres: 
Peperstraat 29
1441BH Purmerend
Telefoon: 
0299421109
Nationale Diner Cadeaukaart Purmerend Restaurant Mykonos Purmerend

Johnny's Burger Company - Purmerend

Purmerend
A la carte, Burgers and Lunch
Adres: 
Breedstraat 22
1441 CC Purmerend
Telefoon: 
0299748055
Nationale Diner Cadeaukaart Purmerend Johnny's Burger Company - Purmerend