Restaurant Eetcafe de Woude

De Woude (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Gelegen midden in de idyllische natuur van het eiland De Woude, ligt restaurant en eetcafé de Woude. Het eiland ligt in het Alkmaardermeer, tussen Zaandam en Alkmaar. De Woude is één van de vijf rijkste weidevogelgebieden van Nederland, en een natuurreservaat van Staatsbosbeheer. Het is daarom dan ook een geliefde locatie voor natuurliefhebbers en watersporters. Het karaktervolle restaurant en eetcafé de Woude heeft zich laten inspireren door de natuur en de historie die het gebied rijk is. Zo drijft ons terras op de oude veerpont van Castricum, wat cultureel historisch erfgoed is. Ook binnen in ons restaurant voelt u de historie en huiselijkheid. Ook met uw dinercheque kunt u komen genieten van onze heerlijke sfeer.

Bij De Woude bent u van harte welkom voor een lekkere kop koffie, een borrel, lunch of diner. De Woude staat vooral bekend om haar specialiteiten. Zo werd in RTL’s programma “Holland Op Zee” het restaurant al genoemd om haar gehaktballen, die wij bereiden naar eigen recept. Maar natuurlijk is er nog veel meer te proeven! Andere specialiteiten zijn onder andere onze “Wildburger” een heerlijke hamburger van ganzenborst, onze tournedos, zeetong, en een overheerlijke vruchten meringue met hangop en vers fruit. U kunt bij ons natuurlijk terecht voor een nog veel uitgebreider menu aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten tijdens het diner. Wij werken hierbij samen met bijzondere ingrediënten van lokale boeren en vissers. Ook bieden wij uiteraard kindergerechten aan voor de kleintjes.

U en uw dinercheque zijn bij De Woude van harte welkom, en ons enthousiaste team kijkt er nu al naar uit om u in onze prachtige omgeving van dienst te kunnen zijn.

Contactgegevens:

Restaurant Eetcafe de Woude
Woude 1
1489NB De Woude
Telefoon: 
0756413609
Nationale Diner Cadeaukaart De Woude Restaurant Eetcafe de Woude

Meer restaurants in de buurt

Restaurant 't Kombof

De Woude
A la carte
Adres: 
Woude 32
1489 NC De Woude
Telefoon: 
075-6411731
Nationale Diner Cadeaukaart De Woude Restaurant 't Kombof
Adres: 
Lagendijk 41
1911 MT Uitgeest
Telefoon: 
0251-313937
Nationale Diner Cadeaukaart Uitgeest Restaurant Havenrijk

Restaurant By. M

Assendelft
A la carte and Afhalen
Adres: 
Industrieweg 10
1566 JP Assendelft
Telefoon: 
0752102015
Nationale Diner Cadeaukaart Assendelft Restaurant By. M