Restaurant Dukdalf

Kerkdriel (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Dukdalf is een gezellig restaurant op een toplocatie aan de Zandstraat in recreatiegebied de Zandmeren te Kerkdriel. Het restaurant met vierseizoenen terras kijkt uit over het water en de jachthaven. Bijzonder detail is dat het restaurant gebouwd is op palen, wat ook wel een dukdalf genoemd wordt. Vandaar dus dat deze naam gekozen is! U kunt hier terecht van maandag t/m zondag tussen 12:00 en 23:00 voor een smakelijke lunch, borrel of diner. Neem gerust uw Dinerbon mee.

Door de bourgondische en moderne inrichting is Restaurant Dukdalf een plek waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Dit gevoel wordt versterkt door de vriendelijke bediening die er alles aan doet om u in de watten te leggen. Ze accepteren ook uw Dinerbon. Tijdens de lunch worden er heerlijke gerechten geserveerd die net wat verder gaan dan een broodje ham of kaas. Zo kunt u onder andere genieten van boerenbrood met zalm of carpaccio. Bijzonder is de culinaire dukdalf, een dukdalf gevuld met heerlijke gerechtjes om te delen, zowel in vlees- als visvariant. Ook in de avond kunt u bij Restaurant Dukdalf terecht met uw Dinercheque. De gepassioneerde chefs bereiden de meest uiteenlopende gerechten voor u in de semi-open keuken. Bestel bijvoorbeeld dry aged picanha uit de Dukdalf dry ager of de kabeljauw met creme van aardpeer, loempia van paddenstoelen en Hollandaise saus van beurre noisette. Vers uit de keuken, recht op uw bord!

Restaurant Dukdalf is de perfecte plek om een zomeravond door te brengen, maar ook om te genieten tijdens de overige seizoenen,. Het uitzicht is hier altijd de moeite waard. Ga genieten van een heerlijke lunch, van een uitgebreid diner, een mooi glas wijn en een schitterend uitzicht. Daarna betaalt u gemakkelijk met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant Dukdalf
Zandstraat 9
5331PG Kerkdriel
Telefoon: 
0418674195
Nationale Diner Cadeaukaart Kerkdriel Restaurant Dukdalf

Meer restaurants in de buurt

Bistro In Petto

Rossum
A la carte, Afhalen, Europees and Frans
Adres: 
Waaldijk 1
5328 EZ Rossum
Telefoon: 
0418664221
Nationale Diner Cadeaukaart Rossum Bistro In Petto

't Vosje de Driesprong

Rosmalen
A la carte, Lunch and Tapas
Adres: 
De driesprong 38
5241 TJ Rosmalen
Telefoon: 
073-5226255
Nationale Diner Cadeaukaart Rosmalen 't Vosje de Driesprong

Gossimijne Kerkdriel

Kerkdriel
A la carte and Afhalen
Adres: 
Monseigneur Zwijsenplein 23
5331 BE Kerkdriel
Telefoon: 
0418723055
Nationale Diner Cadeaukaart Kerkdriel Gossimijne Kerkdriel