Restaurant Dochters

Zevenhoven (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Internationaal
Omschrijving: 

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinercheque heerlijk te gaan dineren in het knusse restaurant Dochters in Zevenhoven. Dit restaurant, dat wordt gerund door chef-kok Paul van der Meij en gastvrouw Ingrid van der Meij, is een klein en huiselijk restaurant waar u bij uw bezoek met uw dinercheque met alle aandacht zult worden bediend. U kunt zodoende heerlijk ontspannen genieten van uw avond uit met vrienden, familie of collega’s en u door de bediening laten informeren over alle gerechten en wijnen.

Paul van de Meij, de chef-kok van het restaurant heeft jarenlange ervaring in de keuken en heeft onder andere de scepter gezwaaid in de keukens van het Amstel, Le Carnard Sauvage en Graaf van het Hoogveen. Hij deelt zijn liefde en passie voor keuken graag met u en gebruikt de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten in zijn gerechten. Laat u verassen door de verschillende smaken en proef onder andere van dun gesneden zalm uit de oven geserveerd met frisse zuurkool en gedroogde hertenham, of van gebakken wilde eendenborst die wordt geserveerd met een zoetzure appelsaus. Wilt u zich graag laten verassen door de chef? Kies dan voor het drie gangen menu dat iedere week wisselt. Zo eet u bij een bezoek met uw dinercheque aan restaurant dochters nooit twee keer hetzelfde!

Kom nu zelf de sfeer ervaren en het lekkere eten proeven bij restaurant Dochters in Zevenhoven en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen, daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen.

Contactgegevens:

Restaurant Dochters
Dorpsstraat 1
2435 AJ Zevenhoven
Telefoon: 
0172-534729
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenhoven Restaurant Dochters

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
De Lindeboom 18
3641EX Mijdrecht
Telefoon: 
0297284838
Nationale Diner Cadeaukaart Mijdrecht Lotus Corner
Adres: 
S.V. Drielstraat 4
2435 XP Zevenhoven
Telefoon: 
0172538588
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenhoven 't Trefpunt Zevenhoven
Adres: 
Zuideinde 15
2421 AA Nieuwkoop
Telefoon: 
0172-571381
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwkoop Cafe de Eerste Aanleg