Restaurant de Woord

Winterswijk Corle (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant de Woord, voorheen Boerderij de Woord, was een kleine boerderij met slechts enkele koeien, een paard en een klompenmakerij. Boerderij de Woord werd door een echte Achterhoeker Woordman genoemd. De toenmalige eigenaar heeft in 1900 een zijstuk aan de boerderij gebouwd, om zo een borrel gelegenheid te creëren. In de loop der jaren is dit opgebouwd tot een echte horeca gelegenheid en in 1995 is hieruit Restaurant de Woord ontstaan, waar je tegenwoordig de dinercheque kunt inleveren.

Aangezien Restaurant de Woord van vele markten thuis is, resulteert dit in een groot aanbod aan mogelijkheden. Op de menukaart van Restaurant de Woord vind je qua assortiment een groot aanbod aan heerlijke gerechten. Aangezien Restaurant de Woord veel gebruik maakt van seizoen- en streekproducten, zijn er naast de “traditionele” gerechten veel gerechten die opgemaakt zijn uit heerlijke ingrediënten uit de omgeving. Van dinsdag t/m vrijdag is er een weekmenu, welke elke week speciaal geselecteerd wordt door de chef-kok. Ook is er elke maand een wisselend maandmenu welke bestaat uit een 3-gangen menu. Kortom, met je dinercheque heb je meer dan genoeg keuze bij Restaurant de Woord.

Naast een gezellige en culinaire avond is er bij Restaurant de Woord meer te doen. Het restaurant biedt je de mogelijkheid om jouw trouwerij, feest of partij te laten verzorgen door het restaurant. Uiteraard heb jij het hier zelf voor het zeggen. Echter, het restaurant zal met jou meedenken om de trouwerij of het feest zo goed mogelijk naar wens te maken. Ook voor een zakelijk overleg kunt u bij het restaurant goed terecht. Dit overleg kan uiteraard gecombineerd worden met een lekkere lunch of diner. 

Contactgegevens:

Restaurant de Woord
Corleseweg 45
7119AA Winterswijk Corle
Telefoon: 
0543-513135
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk Corle Restaurant de Woord

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Winterswijkseweg 9
7134 NB Vragender
Telefoon: 
0544371271
Nationale Diner Cadeaukaart Vragender Restaurant Beneman

Reuselink Restaurant

Winterswijk
A la carte
Adres: 
De Slingeweg 20
7115AG Winterswijk
Telefoon: 
0543513025
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk Reuselink Restaurant
Adres: 
Frerikshof 2
7103 CA Winterswijk
Telefoon: 
0543-517755
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk Bar Bistro DuCo Winterswijk (by Fletcher)