Restaurant de Witte Zwaan

De Bilt (UT)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

De Witte Zwaan bevindt zich midden in de Bilt. Een locatie doordrenkt met historie. Bij de Bilt denkt u meteen aan temperatuur. Dat denkt restaurant De Witte Zwaan ook, alleen niet dezelfde temperatuur als de meteorologen. Bij De Witte Zwaan gaat het om de temperatuur van het vlees, de vis en de wijn. Want dat is waar het om draait bij De Witte Zwaan, lekker en verantwoord eten. En dat kunt u nu met een Dinercheque ervaren.

Bij De Witte Zwaan is de kaart Frans. Dat wil zeggen, de fundering is Frans. Doordat de buitengewone chef-kok risico’s durfde te nemen heeft hij kunnen uitbouwen op het concept van de Franse keuken. Daarom heeft hij een kaart kunnen samenstellen die niet alleen bijzonder is maar ook bomvol smaken. Het à la carte menu is bijzonder en laat u zelf een heerlijk maal samenstellen. Maar als u zich overlaat aan de capabele handen van de chef-kok kunt u een 3- tot 7-gangen menu bestellen met de passende naam Chef’s Choice. Dat kunt u ook betalen met de Dinercheque.

Bij De Witte Zwaan denken ze aan alles. U wordt geholpen om de beste wijnkeuze te maken en er is zelfs een aparte kinderkaart. Want kinderen verdienen het ook om in de watten te worden gelegd. Gebruik dus die Dinercheque of geef dit restaurant cadeau. U verdiend een goede avond uit.

Contactgegevens:

Restaurant de Witte Zwaan
Dorpsstraat Vo Steenstraat 8
3732 HJ De Bilt
Telefoon: 
0302210125
Nationale Diner Cadeaukaart De Bilt Restaurant de Witte Zwaan

Meer restaurants in de buurt

Amis

De Bilt
A la carte and Frans
Adres: 
Dorpsstraat Vo Steenstraat 81
3732HH De Bilt
Telefoon: 
0302213181
Nationale Diner Cadeaukaart De Bilt Amis
Adres: 
Dorpsstraat 41-43
3732HH De Bilt
Telefoon: 
0303074412
Nationale Diner Cadeaukaart De Bilt Pomp 41

Restaurant ZEBS

De Bilt
A la carte
Adres: 
Hessenweg 105
3731 JE De Bilt
Telefoon: 
0302201140
Nationale Diner Cadeaukaart De Bilt Restaurant ZEBS