Restaurant de Weeghbrug

Wamel (GE)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

Echt Bourgondisch genieten. Dat kunt u doen bij restaurant de Weeghbrug. Stap binnen met uw dinercheque en ervaar een stukje van het Bourgondische leven. De Weeghbrug ligt op een eeuwenoude handelsroute. De Weeghbrug fungeerde toen als een weegbrug waar goederen gewogen werd. De herberg er naast fungeerde als een samenkomst om te onderhandelen en te eten. Dat heerlijk eten mensen bij elkaar brengt was toen ook al duidelijk, tegenwoordig is er veel veranderd maar het bourgondische genieten is nog steeds aanwezig bij de Weeghbrug.

Eigenaren Peter en Jeanette runnen het restaurant al 19 jaar, en dit allemaal met de leus; “lekker eten in een ongedwongen sfeer”. Deze uitspraak proberen ze zo goed mogelijk door te laten klinken in het restaurant. Peter heeft een passie voor mooie, en eerlijke gerechten. De smakelijke hoofdrol van zijn mooie en eerlijke gerechten zijn de producten die hij gebruikt in zijn keuken.

Gastvrouw Jeanette heten u van harte welkom in het restaurant en zal altijd de lekkerste wijn voor u aanbieden. Heerlijke bijpassende wijnen zodat u nóg meer kan geniet van uw maaltijd. Bij de Weeghburg zijn we er erg op gericht om uw bezoek bij ons te laten eindigen in het perfecte avondje uit. Wij zullen er alles aan doen om u te laten genieten va  heerlijke gerechten in een fijne ongedwongen en ontspannen sfeer.

De voorliefde voor de Bourgondische levensstijl komt op diverse manieren terug in de heerlijke gerechten van het restaurant. Heerlijke gerechten bereid met herkenbare en eerlijke producten en gepresenteerd op een verrassende manier.

Komt u snel een keer langs? Neem gerust uw dinercheque mee!

Contactgegevens:

Restaurant de Weeghbrug
Dorpsstraat 12b
6659 CH Wamel
Telefoon: 
0487-501273
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant de Weeghbrug

Meer restaurants in de buurt

Molen de Zwaluw

Kesteren
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren
Telefoon: 
0488-488833
Nationale Diner Cadeaukaart  Molen de Zwaluw

Steakhouse Cunera

Rhenen
A la carte, Steakhouse and Vlees
Adres: 
Grebbeweg 1
3911AS Rhenen
Telefoon: 
0317612426
Nationale Diner Cadeaukaart  Steakhouse Cunera
Adres: 
Rijksweg 1
4043HA Opheusden
Telefoon: 
0344608921
Nationale Diner Cadeaukaart  Wegrestaurant Opheusden A15