Restaurant de Weeghbrug

Wamel (GE)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

Echt Bourgondisch genieten. Dat kunt u doen bij restaurant de Weeghbrug. Stap binnen met uw dinercheque en ervaar een stukje van het Bourgondische leven. De Weeghbrug ligt op een eeuwenoude handelsroute. De Weeghbrug fungeerde toen als een weegbrug waar goederen gewogen werd. De herberg er naast fungeerde als een samenkomst om te onderhandelen en te eten. Dat heerlijk eten mensen bij elkaar brengt was toen ook al duidelijk, tegenwoordig is er veel veranderd maar het bourgondische genieten is nog steeds aanwezig bij de Weeghbrug.

Eigenaren Peter en Jeanette runnen het restaurant al 19 jaar, en dit allemaal met de leus; “lekker eten in een ongedwongen sfeer”. Deze uitspraak proberen ze zo goed mogelijk door te laten klinken in het restaurant. Peter heeft een passie voor mooie, en eerlijke gerechten. De smakelijke hoofdrol van zijn mooie en eerlijke gerechten zijn de producten die hij gebruikt in zijn keuken.

Gastvrouw Jeanette heten u van harte welkom in het restaurant en zal altijd de lekkerste wijn voor u aanbieden. Heerlijke bijpassende wijnen zodat u nóg meer kan geniet van uw maaltijd. Bij de Weeghburg zijn we er erg op gericht om uw bezoek bij ons te laten eindigen in het perfecte avondje uit. Wij zullen er alles aan doen om u te laten genieten va  heerlijke gerechten in een fijne ongedwongen en ontspannen sfeer.

De voorliefde voor de Bourgondische levensstijl komt op diverse manieren terug in de heerlijke gerechten van het restaurant. Heerlijke gerechten bereid met herkenbare en eerlijke producten en gepresenteerd op een verrassende manier.

Komt u snel een keer langs? Neem gerust uw dinercheque mee!

Contactgegevens:

Restaurant de Weeghbrug
Dorpsstraat 12b
6659 CH Wamel
Telefoon: 
0487-501273
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant de Weeghbrug

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Plein 51
4001LH Tiel
Telefoon: 
0344667953
Nationale Diner Cadeaukaart  Tres Tapas Wine Bar
Adres: 
Plein 40-42
4001LJ Tiel
Telefoon: 
0344701060
Nationale Diner Cadeaukaart  Mexicaans Restaurant Orizaba
Adres: 
Stationsplein 1
4001 CP Tiel
Telefoon: 
0344623328
Nationale Diner Cadeaukaart  BuitenSporig! Eten en Drinken