Restaurant De Stijl

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Als u na een tentoonstelling in het Dutch Design Hotel Artemis op zoek bent naar een goede locatie voor een diner dan kunt dat misschien wel het beste doen bij De Stijl. Dit restaurant, wat onderdeel is van het hotel, weet ook geheel op eigen kracht bijzonder te zijn. Het eten hier wordt met een enorme passie klaargemaakt en kan ook tot design gerekend worden. U bent hier natuurlijk ook van harte welkom als u niet net naar een tentoonstelling bent geweest of als u geen kamer heeft geboekt in het hotel. U wordt trouwens ook met open armen ontvangen als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.

Als het zonnetje schijnt mag u natuurlijk gewoon plaats nemen op het zonovergoten terras maar mocht het weer iet wat tegenvallen dan is er meer dan genoeg ruimte in het stijlvol ingerichte restaurant. Of u nu voor een lunch, diner of misschien zelfs een ontbijt komt, er staat altijd wel een tafeltje voor u klaar. Hier wordt u vervolgens totaal in de watten gelegd door het personeel, het zal hun niet gebeuren dat u niet met een glimlach weer de deur uit gaat. De keuken helpt hier ook aan mee. Doordat ze met dezelfde passie koken als een kunstenaar kunstst weten ze de mooiste borden op te dienen. Het is bijna te mooi om te eten. Toch hopen ze dat u dat wel doet want de smaak van het eten is niet te versmaden.

Laat u verleiden door de smaakvolle inrichting en de prachtig opgemaakte borden. En natuurlijk de wetenschap dat u mag betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Restaurant De Stijl
John M. Keynesplein 2
1066 EP Amsterdam
Telefoon: 
020-7141987
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant De Stijl

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Strawinskylaan 85
1077 XW Amsterdam
Telefoon: 
0205753200
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Sushi Time WTC

Wine & Dishes

Amsterdam
Frans and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Oude Haagseweg 20
1066BW Amsterdam
Telefoon: 
0205126767
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Wine & Dishes
Adres: 
Oude Haagseweg 20
1066BW Amsterdam
Telefoon: 
0205126767
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mercure Amsterdam Airport