Restaurant de Stadstuyn

Nijmegen (GE)
Soort keuken: 
Frans and Hollands
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque op stap in Nijmegen? Kom dan in het centrum gezellig en ontspannen dineren in restaurant de Stadstuyn. Met uw Dinercheque kunt u bij ons genieten van een heerlijk diner voor twee, maar u kunt bij ons ook met grotere groepen heerlijk à la carte dineren. De Stadstuyn heet natuurlijk zo omdat het restaurant is gevestigd op een mooie plek in het centrum van Nijmegen. U kunt een avondje uit in Nijmegen dan ook op ontspannen wijze met uw Dinercheque beginnen bij de Stadstuyn. Wij zorgen dat u daarna weer op tijd op pad kunt. Ga lekker naar de Nijmeegse Schouwburg, poppodium Doornroosje of de Vereeniging maar geniet van tevoren van onze heerlijke gerechten. Ontspan lekker op ons mooie grote terras, of neem plaats in ons modern ingerichte en sfeervolle restaurant. Ons vriendelijke en attente personeel zal er in ieder geval voor zorgen dat u zich welkom voelt.

Onze keuken is Frans-Nederlands georiënteerd. Verwacht dus heerlijke Nederlandse klassiekers met een Franse draai. Verder hanteren wij het motto: gastvrijheid voor iedereen. Een concreet gevolg hiervan is dat al onze kaarten een ruime keus aan vegetarische gerechten bevat. Ook houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. In onze keuken werken we ook graag met mooie seizoensgebonden producten. Een mooi voorbeeld hiervan is onze voorliefde voor asperges. Periodiek kunt u dus genieten van heerlijke aspergegerechten, maar elders in het jaar weer van andere lekkernijen. Het blijft met uw Dinercheque lekker culinair verrassend dus bij de Stadstuyn.

Komt u een keer met uw Dinercheque bij ons op bezoek? Wij kijken uit naar uw komst en hopen u snel persoonlijk te kunnen verwelkomen.

Contactgegevens:

Restaurant de Stadstuyn
Graafseweg 32-34
6512 CC Nijmegen
Telefoon: 
024-3238312
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Restaurant de Stadstuyn

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Donatellos Nijmegen

Nijmegen
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Eerste Walstraat 18
6511GG Nijmegen
Telefoon: 
0243601181
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Restaurant Donatellos Nijmegen
Adres: 
Van Welderenstraat 95
6511ME Nijmegen
Telefoon: 
0242065323
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Bluf

Veggie India

Nijmegen
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Van Welderenstraat 97
6511 ME Nijmegen
Telefoon: 
0651043106
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Veggie India