Restaurant De Smittenberg

Beekbergen (GE)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Een hotel is pas echt compleet als u er lekker kunt eten. Bij De Smittenberg weten ze dat als geen ander. Bij dit gezellige Hotel weten ze dat u er op uit bent en wilt ontspannen. Daarom kunt u hier altijd aanschuiven en hoeft u eventjes niet over het eten na te denken. Dat doet de enthousiaste chef-kok van het restaurant al voor u. Elke dag zet hij weer de heerlijkste gerechten voor u op tafel. Combineer dat met de persoonlijke en ongedwongen sfeer en uw avond kan niet meer stuk. Al helemaal niet als u betaalt met een dinercheque van Diner Cadeau.

Op de gevarieerde kaart van het restaurant staan meer dan genoeg mogelijkheden. U kunt er ook elk moment van de dag aan tafel. Ga bijvoorbeeld ontbijten met een lekker bakje koffie, thee, verse jus en een lekker vers eitje. Of kom langs voor een uitgebreide brunch of lunch waar alles bij zit. ’s Avonds kunt u langs gaan bij het buffet of natuurlijk gewoon à la carte dineren. Zoals u ziet is het aanbod echt meer dan toereikend.

Bij De Smittenberg wordt iedereen een plezierig verblijf gewenst, zo ook de kinderen. Voor de kleintjes zijn er diverse kindermenuutjes waar ze absoluut niet over mopperen. Ze zullen gegarandeerd smullen.

U kunt natuurlijk ook een heerlijk dessert bestellen. Bij De Smittenberg is er altijd keus uit twee verschillende dessertbuffets en in de zomer zijn er zelfs diverse ijscoupes. Ook is er in het aardbeien seizoen een heerlijke aardbeientaart.

Laat u dus snel verwennen door het team van De Smittenberg. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau kunt u hier altijd terecht.

Contactgegevens:

Restaurant De Smittenberg
Arnhemseweg 537
7361 CJ Beekbergen
Telefoon: 
055-5061331
Nationale Diner Cadeaukaart Beekbergen Restaurant De Smittenberg

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stoppelbergweg 63
7361TE Beekbergen
Telefoon: 
0555062216
Nationale Diner Cadeaukaart Beekbergen Restaurant Het ei van Columbus
Adres: 
Hoofdstraat 170
7311BD Apeldoorn
Telefoon: 
0553013806
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Restaurant Despacito
Adres: 
Spoekweg 49
7361TM Beekbergen
Telefoon: 
0555061458
Nationale Diner Cadeaukaart Beekbergen Eeterij De Lierderhoeve