Restaurant De Scheuter

Leende (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het mooie Brabantse Leende en met een uniek uitzicht op de oude kerktoren vindt u Restaurant-Brasserie De Scheuter. Ongeveer 350 jaar geleden was het pand een herberg en een bakkerij. Later bleef de bakkerij bestaan. Sindsdien draagt het de naam De Scheuter: een scheuter is de Brabantse naam van de inschieter van brood in de oven van een bakkerij. Met uw dinercheque kunt u hier nu genieten van heerlijk eten, wat extra lekker zal smaken na bijvoorbeeld een dagje fietsen in de bosrijke omgeving. De Scheuter is van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur geopend en van zaterdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur.  Iedereen is hier van harte welkom om aan te schuiven.

In het restaurant van de Scheuter kunt u heerlijk bij de open haard lunchen of dineren. U kunt kiezen voor een lekker a la carte diner of voor een menu dat wij makkelijk aanpassen aan uw persoonlijke wensen. In de brasserie bent u uitgenodigd voor een gezellige high tea, uitgebreide lunch of andersoortig hapje. Hier kunt u in Brabantse huiselijke sfeer heerlijk genieten Daarnaast is het mogelijk om besloten te dineren in onze ‘Torenkamer’ en ‘Het Oud Restaurant’. Daarbij denken wij graag met u mee over een heerlijk menu. Op warme dagen gaan onze puien open en heeft u toegang tot ons prachtige terras aan de voet van de Lindse Toren.

Zowel als fijnproever die houdt van een warm en sfeervol avondje uit als degene die geniet van een lekkere borrel rond de haard; iedereen is welkom bij de Scheuter. Pak dus nu uw dinercheque er bij en reserveer!

Contactgegevens:

Restaurant De Scheuter
Dorpstraat 52-54
5595CJ Leende
Telefoon: 
040-2061686
Nationale Diner Cadeaukaart Leende Restaurant De Scheuter

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpstraat 42
5595CH Leende
Telefoon: 
0402061731
Nationale Diner Cadeaukaart Leende Restaurant Nobel
Adres: 
Valkenswaardseweg 44
5595XB Leende
Telefoon: 
0402061386
Nationale Diner Cadeaukaart Leende Brasserie Jagershorst (by Fletcher)

Restaurant Eden

Valkenswaard
A la carte
Adres: 
Eindhovenseweg
5552AA Valkenswaard
Telefoon: 
0408446193
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenswaard Restaurant Eden