Restaurant De Rode Kamer

Amerongen (UT)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Na een lange dag fietsen door de natuur kan u flinke trek opwekken. Het is dan zaak deze zo snel mogelijk te stillen. Gelukkig kunt u daarvoor terecht bij Buitenlust, het restaurant van het gelijknamige hotel. U bent natuurlijk ook welkom op andere momenten van de dag. Zoals voor een brunch, een lunch of een gezellige borrel. U bent altijd van harte welkom. Zeker ook als u een dinercheque van Diner Cadeau wilt gebruiken.

Menig fietser zal watertandend naar de kaart loeren. Er staan gerechten op die speciaal voor de grote trek zijn gemaakt. Bestel bijvoorbeeld een English Pie. Een taartje zoals we dat niet gewend zijn, heerlijk stoofvlees ingepakt in knapperig bladerdeeg. Om je vingers bij af te likken. Of bestel een lekker visje. Deze wordt klaargemaakt zonder rare fratsen. Gewoon een lekker stukje vis.

Door het enthousiaste personeel en de kwaliteit van het eten is Buitenlust de aangewezen locatie om eens een avondje te spenderen. U hoeft niet in het restaurant te zitten maar u kunt ook lekker op het zonovergoten terras plaatsnemen tijdens de zwoele zomermaanden.

U bent hoe dan ook welkom om te genieten van de wonderen die Buitenlust te bieden heeft. U kan er zelfs voor kiezen om de avond in één van de kamers van het hotel te overnachten, een echte aanrader. Maar als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen… Dan bent u net zo welkom als elke andere gast! Laat u dus snel verwennen door het personeel van Buitenlust.

Contactgegevens:

Restaurant De Rode Kamer
Burg. Jh. H. v/d Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Telefoon: 
0343451692
Nationale Diner Cadeaukaart Amerongen Restaurant De Rode Kamer

Meer restaurants in de buurt

Restaurant de Deel

Amerongen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Telefoon: 
0343-451692
Nationale Diner Cadeaukaart Amerongen Restaurant de Deel

Ons Hoekje

Ingen
A la carte and Eetcafé
Adres: 
Dorpsstraat 11
4031MC Ingen
Telefoon: 
0344601264
Nationale Diner Cadeaukaart Ingen Ons Hoekje

Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

Veenendaal
A la carte and Restaurant in een wellness
Adres: 
Dijkstraat West 189
3906 WR Veenendaal
Telefoon: 
0318-520321
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug