Restaurant De Rijd

Nieuwe Niedorp (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Bent u in het bezit van een dinercheque dan kunt u nu ook aanschuiven bij Restaurant de Rijd. In Nieuwe Niedorp, een van de mooiste en gezelligste dorpjes in West-Friesland vind u het restaurant. Schuif snel bij ons aan en kies een van onze heerlijke gerechten van de kaart en maak u klaar voor een echte unieke culinaire ervaring.

Stap bij ons binnen en geniet gelijk van ons mooie, stijlvolle en intieme restaurant met uitstraling. In een heerlijke relaxte en ongedwongen setting kunt u genieten van de meest heerlijke maaltijden. Kies bij ons een voortreffelijk gerecht van onze kaart met veel verschillende specialiteiten.  De diversiteit van onze heerlijke gerechten maakt onze kaart van zeer hoog niveau. Veel mensen laten zich verrassen door de kundigheid van de chef en zijn team door het kiezen van het spannende verrassingsmenu. Menig bezoeker komt hiervoor graag nog een keer bij ons terug. Het is bij ons ook mogelijk om met uw dinercheque te genieten van een van onze heerlijke wijnen van onze zorgvuldige samengestelde wijnkaart. Op deze wijnkaart vind u huiswijnen die we hoogstpersoonlijk hebben laten importeren uit Spanje en Italië. Voor elk gerecht en elke gelegenheid bieden wij u een heerlijke bijpassende wijn aan. Zo kunt u uw culinaire ervaring bij ons tot een hoger niveau tillen.

Bent u meer iemand van het lunchen buiten de deur? Dan is dat bij de Rijd meer dan mogelijk. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke lunch ook met uw dinercheque. In de zwoele zomermaanden bieden wij u ook de mogelijkheid om te genieten van uw diner of lunch in de frisse buitenlucht op ons riante terras.

Contactgegevens:

Restaurant De Rijd
Vijverweg 3
1733 AS Nieuwe Niedorp
Telefoon: 
0226411983
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwe Niedorp Restaurant De Rijd

Meer restaurants in de buurt

Slothotel Igesz

Schagen
A la carte
Adres: 
Markt 22
1741BS Schagen
Telefoon: 
0224214824
Nationale Diner Cadeaukaart Schagen Slothotel Igesz
Adres: 
Markt 22
1741BS Schagen
Telefoon: 
0224214824
Nationale Diner Cadeaukaart Schagen Restaurant De Gastheer
Adres: 
Coolplein 6
1703XC Heerhugowaard
Telefoon: 
0725717154
Nationale Diner Cadeaukaart Heerhugowaard Restaurant Stroming