Restaurant de Pepermolen

Leidschendam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Frans
Omschrijving: 

In Leidschendam kunt u met uw Dinercheque heerlijk dineren in restaurant de Pepermolen. De Pepermolen ligt aan de historische Venestraat, dat in het verre verleden het handelscentrum was van Leidschendam. De statige panden zijn daar een actuele herinnering van. De tand des tijds heeft hier ook zeker zijn indruk achtergelaten, en de gemeente gaat binnenkort beginnen met het opnieuw glans geven aan dit historische stukje Leidschendam. In één van deze panden is restaurant de Pepermolen gevestigd, waar u met uw Dinercheque sfeervol en smakelijk kunt dineren op een hoog niveau. De Pepermolen ligt net voorbij de sluisjes en net buiten de drukte van het centrum. Een rustig plekje dat zelfs rustiek genoemd zou kunnen worden.

Onze chef-kok geeft op eigenzinnige wijze een nieuwe wending aan de Franse klassieke keuken. Laat u culinair verrassen door de gerechten uit onze puur ambachtelijke keuken. Onze keukenbrigade zal er alles aan doen om uw gerechten te bereiden met de zorg en aandacht die u verdient. Alles wat wij in de Pepermolen serveren is dan ook gemaakt in eigen keuken, van de amuses tot de zoetigheden bij de koffie. Dit kunt u optimaal ervaren in onze drie- tot zes-gangen menu’s. Onze kaart verandert regelmatig en onze gerechten gaan dan ook met de seizoenen mee, zodat u periodiek kunt genieten van heerlijke seizoensgebonden producten en gerechten. Wij horen het graag van u als u specifieke wensen heeft over de te gebruiken ingrediënten!

Neem uw Dinercheque mee en kom gezellig en ontspannen dineren in Leidschendam bij de Pepermolen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Contactgegevens:

Restaurant de Pepermolen
Sluiskant 8
2265 AA Leidschendam
Telefoon: 
070-3203208
Nationale Diner Cadeaukaart Leidschendam Restaurant de Pepermolen

Meer restaurants in de buurt

Fratelli Leidschendam

Leidschendam
A la carte
Adres: 
Sluiskant 17-18
2265AA Leidschendam
Telefoon: 
0704190700
Nationale Diner Cadeaukaart Leidschendam Fratelli Leidschendam

Bij Erik

Leidschendam
A la carte, Bib Gourmand and Lekker Top-500
Adres: 
Sluisplein 9
2266AV Leidschendam
Telefoon: 
0703010451
Nationale Diner Cadeaukaart Leidschendam Bij Erik

Wagamama Leidschendam

Leidschendam
A la carte, Afhalen and Aziatisch
Adres: 
Kornoelje 105
2262 AX Leidschendam
Telefoon: 
0707855734
Nationale Diner Cadeaukaart Leidschendam Wagamama Leidschendam