Restaurant de Pastorie

Ootmarsum (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In Ootmarsum, pal naast het nieuwe Ton Schulten Museum, vindt u Brasserie de Pastorie. Hier kunt u met uw Dinercheque heerlijk genieten. In 2013 is de Pastorie helemaal verbouwd en in de oorspronkelijke staat terugbracht. Hierbij zijn er nog sporen te vinden van hoe het gebouw en rond 1800 moet hebben uitgezien. In Ootmarsum kunt u heerlijk genieten van de vele galerieën, musea en bijzondere winkels in het stadje.

Het interieur van de Pastorie is licht en luchtig. Door de grote ramen krijgt u een ruimtelijk gevoel en op het grote tv-scherm worden live de bezigheden van het keukenteam uitgezonden. Op het zuiden hebben wij een groot terras waar het op warme dagen goed toeven is; zeker met een goed wijntje en lekkere hapjes in de middag of bijvoorbeeld ’s avonds met een uitgebreid diner. Wij gebruiken enkel producten van de beste kwaliteit en uit de streek. Deze komen dagelijks vers bij ons binnen en worden met passie klaargemaakt. Dit gebeurt door Chef-kok Rick Stadnik en zijn keukenbrigade. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, lekkere 3-uurtjes of een uitgebreid diner; ook bieden wij een driegangen keuzemenu. Een allergie of intolerantie is bij de Pastorie geen enkel probleem. Wij hebben een allergenenkaart waarop precies de allergenen per gerecht te vinden zijn. Wij willen heel zorgvuldig met uw allergie of speciale dieetwensen omgaan.

Bij de Pastorie kunt u echte Twentse gastvrijheid beleven! En dit betekent u welkom voelen in een geheel andere omgeving. Bij de Pastorie kunt u uzelf zijn, omdat wij dat ook doen. Beleef het met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant de Pastorie
Ton Schultenplein 2
7631 BR Ootmarsum
Telefoon: 
0541-200266
Nationale Diner Cadeaukaart Ootmarsum Restaurant de Pastorie

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Weerselosestraat 20
7636 RL Agelo
Telefoon: 
0541-292744
Nationale Diner Cadeaukaart Agelo Restaurant Max Groot Agelo

Hotel Wyllandrie

Ootmarsum
A la carte
Adres: 
Tichelwerk 1
7631CJ Ootmarsum
Telefoon: 
054-6432311
Nationale Diner Cadeaukaart Ootmarsum Hotel Wyllandrie
Adres: 
Tichelwerk 1
7631CJ Ootmarsum
Telefoon: 
054-6432311
Nationale Diner Cadeaukaart Ootmarsum Restaurant Wyllandrie