Restaurant de Oranjetuin

Oranjewoud (FR)
Soort keuken: 
Biologisch, Frans, Internationaal and Lokaal
Omschrijving: 

Wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om met uw dinercheque leuk en gezellig uit eten te gaan in het mooie Friesland, dan hebben wij wellicht dé optie voor u. U kunt namelijk met vrienden of familie komen dineren bij restaurant de Oranjetuin in het Friese Tjaarda, dat is gevestigd in het gelijknamige hotel. Zowel gasten van het hotel als overige bezoekers uit de regio komen graag eten bij de Oranjetuin, vanwege de mooie locatie, het gastvrije personeel en de smakelijke gerechten die er worden geserveerd. U bent van harte welkom om daar bij aan te sluiten en te genieten van een mooie avond in Friesland.

Friesland en de Friese keuken zijn het thema van de menukaart van restaurant de Oranjetuin en de producten die worden gebruikt komen dan ook zo veel mogelijk uit de regio. Naast traditionele Friese maaltijden kunt u echter ook enkele buitenlandse toppers vinden op de menukaart en er is een dagelijks wisselend drie-, of vier gangen menu te verkrijgen, dat u zeker moet bestellen wanneer u zich wilt laten verassen door de chef. Eens in de zoveel tijd worden er bij de Oranjetuin verschillende proeverijen georganiseerd rondom een bepaald thema, waarbij u heerlijke hapjes kunt proeven onder het genot van een bijpassend glas wijn.

Klinkt dit alles u als muziek in de oren? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng een bezoek aan dit sfeervolle restaurant in Friesland. Het team van de Oranjetuin staat al klaar om u hartelijk te verwelkomen!

Contactgegevens:

Restaurant de Oranjetuin
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Restaurant de Oranjetuin

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Parkhotel Tjaarda

Frisone Pazzo

Heerenveen
Frans, Lokaal and Mediterraans
Adres: 
Burg. Falkenaweg 56
8442LE Heerenveen
Telefoon: 
0513-232172
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Frisone Pazzo
Adres: 
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Grand Café 1834