Restaurant de Mangerie

Hooglanderveen (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Internationaal and Lunch
Omschrijving: 

De Mangerie is een gezellig restaurant in Hooglanderveen, waar u kunt genieten van zowel een kopje koffie als een uitgebreide maaltijd. U kunt er ook uw Dinercheque verzilveren! Het restaurant is stijlvol ingericht en ruim van opzet. Neem ook eens plaats in de prachtige serre of het rustgevende terras. U bent er van harte welkom op donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 voor een brunch, lunch of diner. Ook hebben ze een High Tea, High Wine én High Beer! Bij De Mangerie is uw Dinercheque dus goed besteed.

Tijdens de lunch kunt u bij De Mangerie allerlei heerlijke soepen, salades, uitsmijters, warme specialiteiten, panini’s en belegde broodjes bestellen. Probeer eens de feestelijke ‘’lunchparade’’ voor twee. Dan krijgt u een etagère met salade, ei, komkommer, tomaat, kroket, tomatensoep, carpaccio en een mandje met broodjes en boter. Ook bij het diner biedt het restaurant diverse mogelijkheden om uw avond perfect voor u in te vullen. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque het keuzemenu van drie gangen, waarbij er altijd keus is uit vlees, vis of vegetarisch. Een goed glas wijn maakt uw avond compleet! Uiteraard kunt u ook gewoon wat uitkiezen van het a la carte-menu. Onder de hoofdgerechten vindt u bijvoorbeeld tournedos, sliptong en kaasfondue. Eet smakelijk!

De Mangerie is ook een leuke plek om met uw Dinercheque naar toe te gaan als u kinderen heeft. Op het speciale kindermenu staan onder andere kibbeling en pannenkoeken. Op zondag wordt er zelfs een speciale kinderhoek ingericht voor de allerkleinsten. Bel nu en reserveer een tafeltje voor uw hele gezin!

Contactgegevens:

Restaurant de Mangerie
Heideweg 23
3829 BC Hooglanderveen
Telefoon: 
033-2571865
Nationale Diner Cadeaukaart Hooglanderveen Restaurant de Mangerie

Meer restaurants in de buurt

Bij Bart

Hoogland
A la carte, Afhalen and Lokaal
Adres: 
Oude Kerklaan 15
3828 GC Hoogland
Telefoon: 
033-7200820
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland Bij Bart

In den Gloeiende Gerrit

Hoogland
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Oude Kerklaan 15
3828 EC Hoogland
Telefoon: 
033-4801221
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland In den Gloeiende Gerrit

Asian Delight

Hoogland
A la carte, Afhalen and Aziatisch
Adres: 
Zevenhuizerstraat 126B
3828 BH Hoogland
Telefoon: 
0334808022
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland Asian Delight