Restaurant De Knip

Voorschoten (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant De Knip is al meer dan 135 jaar een gewaardeerde horecagelegenheid en een begrip onder bewoners in Voorschoten en omstreken. U vindt dit restaurant in een sfeervol pand, direct aan het water in de rustieke en landelijke Knippolder aan de rand van Voorschoten. Vanuit het restaurant en het terras heeft u een riant uitzicht over de Vlietlanden. Geniet van de rust en de ruimte bij Restaurant De Knip! Betalen doet u gemakkelijk met uw Dinercheque.

Bij Restaurant De Knip kunt u op gastronomisch niveau dineren voor een schappelijke prijs. Ze zijn zelfs al vier jaar op rij onderscheiden met een Bib Gourmand van Michelin. Deze bijzondere prijs is slechts voor een paar honderd Nederlandse restaurants weggelegd. Geniet van een culinair hoogstaand diner in ruil voor uw Dinercheque! U kunt zowel a la carte als een drie-, vier-, vijf- of zesgangenmenu bestellen. Zo serveert de chef-kok onder andere zacht gegaarde gebrande kabeljauwfilet met mosterd crumble, aardappel mousseline en moster beurre blanc saus. Of heeft u liever rosé gebraden filet de boeuf, gekonfijte shii take, knolselderijpuree en saus van rode wijn en dragon? Deze gerechten kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Restaurant De Knip werkt alleen samen met de beste biologische veeboeren, die liefde hebben voor hun van en zich inzetten voor het dierenwelzijn en de natuur.

Houdt u van een mooi glas wijn bij uw diner? Bij Restaurant De Knip serveren ze diverse soorten op wijn en glas. Kies zelf uw favoriete wijn uit of laat u adviseren door de gastheer.  Met uw Dinerbon kunt u dineren in stijl!

Contactgegevens:

Restaurant De Knip
Kniplaan 22
2251 AK Voorschoten
Telefoon: 
071-5612573
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Restaurant De Knip

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorstraat 12
2251 BN Voorschoten
Telefoon: 
071-5618470
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Restaurant Floris V

Fratelli Voorschoten

Voorschoten
A la carte and Italiaans
Adres: 
Voorstraat 6
2251BN Voorschoten
Telefoon: 
0715614883
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Fratelli Voorschoten
Adres: 
Damlaan 25
2265 AL LEIDSCHENDAM
Telefoon: 
0708875042
Nationale Diner Cadeaukaart LEIDSCHENDAM Royal Curry