Restaurant de Kantarelle

Bussum (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant De Kantarelle is een sfeervol restaurant in het centrum van Bussum waar u terecht kunt voor klassieke gerechten en een gemoedelijke ambiance. Ze accepteren ook uw Dinercheque als geldig betaalmiddel. De menukaart bestaat uit herkenbare gerechten die veelal geïnspireerd zijn door de klassieke Franse keuken. Als u van gewoon goed eten en schappelijke prijzen houdt, bent u bij De Kantarelle aan het juiste adres met uw Dinercheque. Reserveer nu en geniet van een uitgebreid diner.

De chefs van Restaurant De Kantarelle zorgen er voor dat al hun gasten keer op keer wordt verrast. De menukaart wordt daarom maandelijks aangepast en uitgebreid. Buiten de kaart om hebben ze een seizoenkaart én een zeer voordelig weekmenu. Bestel eerst een van de heerlijke voorgerechten zoals Franse uiensoep of Franse slakjes in knoflookboter. Daarna kunt u de Dinercheque inwisselen voor een van de hoofdgerechten met vlees of vis. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebakken kabeljauw, zoetwaterforel uit de oven, varkenshaasmedaillons met champignonsaus, tournedos met warme peperroomsaus of kip in pittige tomatensaus? Een mooi glas wijn of een verfrissend biertje zal hier heerlijk bij smaken.

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon iets bijzonders doen met uw Dinercheque? Ga dan voor één van de leuke arrangementen van Restaurant De Kantarelle die u al vanaf twee personen kunt bestellen. Bestel bijvoorbeeld de oosterse fondue waar u zelf onder andere varkenshaas, kipfilet, gehaktballetjes en kippenlever mag bereiden in bouillon. Het team van Restaurant De Kantarelle hoopt u spoedig te mogen verwelkomen!

Contactgegevens:

Restaurant de Kantarelle
Kapelstraat 49
1404HW Bussum
Telefoon: 
0356934550
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant de Kantarelle

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Brinklaan 92
1404 GP Bussum
Telefoon: 
035-6933793
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Chaco

Restaurant Leuk

Bussum
Internationaal
Adres: 
Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Telefoon: 
035-6980450
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant Leuk
Adres: 
Brinklaan 111
1404GA Bussum
Telefoon: 
0358874286
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Mezebar Het Griekse Eiland