Restaurant De Kaap

Urk (FL)
Soort keuken: 
Afhalen and Vis
Omschrijving: 

Wees welkom met uw Dinercheque bij visrestaurant de Kaap in het bijzondere Urk. Het is niet voor niks dat dit restaurant jaarlijks vele beroemdheden en duizenden gasten uit het buitenland ontvangt; De Kaap onderscheidt zich met de kwaliteit en de fenomenale service. Het hele jaar kunt u bij de Kaap terecht behalve op eerste en tweede kerstdag, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag. Er is genoeg ruimte om uw auto te parkeren of u meert gewoon rustig aan met uw bootje! Op de mooie zomerdagen geniet u op het prachtige terras van de Kaap. De Kaap bevindt zich vlak naast de oude vuurtoren en op een steenworp afstand van het strand. Ook kunt u hier bijvoorbeeld een nachtje blijven slapen. Kijkt u eens op de website voor alle mogelijkheden.

Op de kaart van de Kaap staan allerlei heerlijke gerechten met als specialiteit de zeer verse vis. Dagelijks wordt de vis gehaald van de visafslag. Deze bevindt zich even verderop. De keukenbrigade van de Kaap is zeer gepassioneerd en gebruikt graag traditionele Urker producten. Ook wordt er altijd rekening gehouden met het seizoen. Voor de kinderen is er bij de Kaap een overheerlijke meerdere gangen kindermenu. Zo kan ook uw kind de hele avond lekker meesmullen.

U vindt Urk overal in het restaurant terug, De antieke scheepsornamenten, schitterende flora, nostalgische scheepsmodellen en collectieve eeuwenoude klederdracht van de omringende vissersdorpen. U bekijkt dit alles op uw geniet terwijl het haardvuur knus knappert.

Bij de Kaap kunt u het bijzondere Urk op een unieke manier ervaren. U kunt hier terecht voor de aller verste vis op vakkundige wijze klaargemaakt. Geserveerd door een zeer professioneel team. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen, want die wordt ook geaccepteerd.

Contactgegevens:

Restaurant De Kaap
Wijk 1 5
8321 EK Urk
Telefoon: 
0527-681509
Nationale Diner Cadeaukaart Urk Restaurant De Kaap

Meer restaurants in de buurt

Le Mirage

Emmeloord
A la carte, Afhalen, Europees and Frans
Adres: 
Beursstraat 2
8302CW Emmeloord
Telefoon: 
0527-699104
Nationale Diner Cadeaukaart Emmeloord Le Mirage

Hai Yan Palace (Alleen inleverbaar voor Diner)

Swifterbant
A la carte, Afhalen and Chinees
Adres: 
De Zoom 4
8255AC Swifterbant
Telefoon: 
0321323727
Nationale Diner Cadeaukaart Swifterbant Hai Yan Palace (Alleen inleverbaar voor Diner)
Adres: 
Ransuil 56
8322 CP Urk
Telefoon: 
0527210010
Nationale Diner Cadeaukaart Urk Bakker Bart Urk