Restaurant de Herberg

Rotterdam (ZH)
Omschrijving: 

Dat De Herberg in Rotterdam één van de gezelligste locaties in het land is, is een slecht bewaard geheim. Het is bij verschillende families en zakenmensen al jaren bekend namelijk. Ondanks dat het geen restaurant is om te zien of om gezien te worden komen mensen hier al jaren met veel plezier. Vanwege de kleine bezetting bent u hier welkom om plaats te nemen en te genieten van de gastvrijheid en heerlijke kaart die De Herberg voor u in petto heeft. U bent natuurlijk ook van harte welkom om te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

De informele sfeer van het restaurant zorgt voor een aangename omgeving om te genieten van een heerlijke kaart. De kaart, die overwegend is beïnvloed door de Franse keuken, verandert per seizoen. Dit zorgt er voor dat elke keer dat u langs komt de kaart een nieuwe verrassing voor u heeft. Het eten is elke keer ook van de hoogste kwaliteit, dit komt doordat ze altijd met dagverse producten werken van de hoogste kwaliteit. Het is de nummer één reden dat men terug blijft komen.

Als u het restaurant wilt gebruiken voor bijzondere aangelegenheid dan bent u natuurlijk ook meer dan welkom om langs te komen en dit te bespreken. De eigenaren en het personeel zal alles op alles zetten om voor u een geweldige ervaring neer te zetten.

Kom dus snel langs bij deze gezellige huiskamer en laat u verwennen door het keukenteam en de bediening. Het is een gegarandeerd succes. Vooral als u betaalt met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Restaurant de Herberg
Overschiese Kleiweg 591
3045 LJ Rotterdam
Telefoon: 
010-4672199
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant de Herberg

Meer restaurants in de buurt

Los Toros

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Lijnbaan 35
3012EK Rotterdam
Telefoon: 
0104132161
Nationale Diner Cadeaukaart  Los Toros
Adres: 
Meent 81
3011 JG Rotterdam
Telefoon: 
010-4148467
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant Napoli
Adres: 
Noordmolenwerf 171
3011 DC Rotterdam
Telefoon: 
0104144099
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant Chung