Restaurant de Haard

Bosschenhoofd (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wist u dat u met uw dinercheque nu van harte welkom bent om te komen high teaen, lunchen of dineren bij een gezellig restaurant in Bosschenhoofd? We hebben het hier over restaurant de Haard, waar zowel u als uw dinercheque zes dagen in de week hartelijk zullen worden onthaald. Gastvrijheid en een goede sfeer staan bij restaurant de Haard hoog in het vaandel. De vriendelijke bediening zal dan ook alles in het werk stellen om u een fijne avond uit met uw dinercheque te bezorgen. In de zomer is het nog leuker, want dan kunt u plaatsnemen op het grote en ruime terras, alwaar u in de zon kunt genieten van uw gerecht met daarbij een heerlijk bijpassend glas wijn.

Op de menukaart staan de meest uiteenlopende gerechten. De menukaart wordt aangepast aan het seizoen, dus bij ieder bezoek met uw dinercheque heeft u weer de mogelijkheid om nieuwe creaties van de chefs te ontdekken. Probeer bijvoorbeeld de roodbaars met gegrilde courgette, zoete aardappeltaart en een saus van citroen of ga voor de parelhoen filet onder een dakje van kruiden en specerijen die wordt geserveerd met gesmoorde wortel en linzen. Als nagerecht heeft u onder andere de keus uit een limoentaart met meringue van sinaasappel en honing ijs en een chocolademousse met mokka schuim, een biscuit van cacao en mokka ijs.

Laat u verassen door de sfeer en het lekkere eten bij restaurant de Haard en neem uw vrienden en familie mee voor een fijne avond uit met uw dinercheque in dit restaurant aan de Pagnevaartdreef!

Contactgegevens:

Restaurant de Haard
Pagnevaartdreef 5
4744RE Bosschenhoofd
Telefoon: 
0165313800
Nationale Diner Cadeaukaart Bosschenhoofd Restaurant de Haard

Meer restaurants in de buurt

De Cockpit

Bosschenhoofd
A la carte and Afhalen
Adres: 
Pastoor van Breugelstraat 93A
4744RC Bosschenhoofd
Telefoon: 
0165313129
Nationale Diner Cadeaukaart Bosschenhoofd De Cockpit
Adres: 
Pastoor van Breugelstraat 45
4744 AA Bosschenhoofd
Telefoon: 
0165316310
Nationale Diner Cadeaukaart Bosschenhoofd Fletcher Hotel De Reiskoffer (geen e-vouchers)
Adres: 
Pastoor van Breugelstraat 45
4744 AA Bosschenhoofd
Telefoon: 
0165316310
Nationale Diner Cadeaukaart Bosschenhoofd Brasserie Louis