Restaurant de Gruijterij

Appeltern (GE)
Soort keuken: 
Frans, Hollands and Lokaal
Omschrijving: 

Wist u dat u nu met uw dinercheque kunt gaan lunchen of dineren midden in het mooie natuurgebied “De Gouden Ham”? Gelegen aan de rivier de Maas ter hoogte van de plaats Appeltern ligt namelijk restaurant De Gruijterij, waar u met uw dinercheque van harte welkom bent voor lunch en diner. Restaurant De Gruijterij hoort bij familie recreatiebedrijf Moeke Mooren, en een bezoek aan het restaurant met uw dinercheque is dan ook zeer goed te combineren met een dagje uit met bijvoorbeeld de familie! Na een lange fietstocht, een wandeling of een middag intensief disco midgetgolfen is het tijd voor ontspanning, een goed glas wijn en een heerlijk verzorgd diner.

Laat dit nu net zijn wat ze bij restaurant De Gruijterij te bieden hebben. Goede, betaalbare diners met gerechten die zijn bereid van de meest verse ingrediënten. De menukaart wisselt bovendien regelmatig, omdat de gerechten op die manier kunnen blijven aansluiten bij de seizoenen. Het koken met seizoensproducten zorgt voor gezonde, verse en smaakvolle gerechten waar u als klant optimaal van kunt genieten. Selecteer zelf een gerecht van de kaart of bestel een drie-, of vier gangenmenu met vis, vlees of vegetarische gerechten! Ook uit nagerechten heeft u ruim keus. Wat dacht u bijvoorbeeld van Moeke’s ijstaart, een oud-Hollandse ijstaart met smaken van toffee, praliné en nougat, overgoten met karamelsaus, stukjes stroopwafel en slagroom?

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant de Gruijterij? Reserveer dan snel een tafel in dit gezellige familierestaurant en vergeet niet te vermelden dat u graag met uw dinercheque zou willen betalen!

Contactgegevens:

Restaurant de Gruijterij
Blauwe Sluis 1-B
6629 KK Appeltern
Telefoon: 
0487215002
Nationale Diner Cadeaukaart Appeltern Restaurant de Gruijterij

Meer restaurants in de buurt

Moeke Mooren

Appeltern
A la carte
Adres: 
Blauwe Sluis 1b
6629 KK Appeltern
Telefoon: 
0487541872
Nationale Diner Cadeaukaart Appeltern Moeke Mooren
Adres: 
Blauwe Sluis 1b
6629 KK Appeltern
Telefoon: 
0487541872
Nationale Diner Cadeaukaart Appeltern Moeke's Kaffeej

de Korenmolen

Maasbommel
A la carte, Hollands, Lokaal, Lunch and Vegetarisch
Adres: 
Bovendijk 6
6627 KT Maasbommel
Telefoon: 
0487542610
Nationale Diner Cadeaukaart Maasbommel de Korenmolen