Restaurant De Griekse Keuken

Weert (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Grieks, Internationaal and Mediterraans
Omschrijving: 

Welkom bij restaurant ‘De Griekse Keuken’! Bij dit Griekse specialiteitenrestaurant in Weert kunt u met uw dinercheque komen genieten van de lekkerste Griekse hapjes en drankjes. Weert is een prachtige plaats in een gebied met zeer veel mooie natuur, dus er is altijd veel te doen in de omgeving. Dit maakt restaurant ‘De Griekse Keuken’ dé plek bij uitstek om na een gezellig dag met vrienden of familie aan te schuiven voor een goede traditionele Griekse maaltijd.

U kunt met uw dinercheque genieten van de gevarieerde gerechten op de kaart, maar wanneer u veel verschillende hapjes wilt proeven kunt u ook kiezen voor ‘All you can Griek’; all you can eat, maar dan op zijn Grieks! U kunt twee uur lang genieten van alle gerechtjes van de kaart die u maar wilt, en dat voor maar € 25,00. Een gerecht dat u echt geprobeerd moet hebben wanneer u bij restaurant ‘De Griekse Keuken’ gaat eten is de specialiteit ‘Giros’. Giros is een grote spies met gegrild varkensvlees, in reepjes gesneden en gekruid. U kunt proeven van een originele Giros, maar ook voor een Giros met wiitewijnsaus of met Giros fournou, overgoten met een heerlijke kaassaus. Liever een vegetarisch hapje? De ‘Spanakopia’, een hartig hapje van luchtig filodeeg met spinazie is altijd een goede keus!

Het team van restaurant ‘De Griekse Keuken’ hoopt u graag snel een keer te mogen ontvangen in het mooie Weert! Vergeet u daarbij ook vooral uw dinercheque niet mee te nemen!

 

Contactgegevens:

Restaurant De Griekse Keuken
Langstraat 48
6001CW Weert
Telefoon: 
0495541726
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant De Griekse Keuken

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Marrees

Weert
A la carte and Internationaal
Adres: 
Stadhuispassage 10
6001KK Weert
Telefoon: 
0495452028
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant Marrees

De Soos

Weert
A la carte
Adres: 
Markt 9
6001 EJ Weert
Telefoon: 
0495532721
Nationale Diner Cadeaukaart Weert De Soos
Adres: 
Hoogstraat 8
6001 EV Weert
Telefoon: 
0495769010
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Rudy's lunch & diner Weert