Restaurant De Greune Weide

Eibergen (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Aan de Lutterweg 1 in het Achterhoekse Eibergen vindt u restaurant de Greune Weide. Dit landelijk gelegen restaurant biedt de ideale locatie voor een avond uit met uw dinercheque tussen het groen. Het restaurant bevindt zich in een gebied met prachtige natuur, waardoor een bezoek aan de Greune Weide zeer gunstig te combineren is met een dag uit in de natuur. Vele wandel en fietsroutes lopen langs het restaurant, maar in de buurt kunt u bijvoorbeeld ook kanovaren in het riviertje de Berkel en een van de vestingstadjes bezoeken, waaronder Groenlo. De Greune Weide is de perfecte plaats om vervolgens met uw dinercheque neer te strijken en te genieten van een welverdiend diner.

In de keuken van restaurant de Greune Weide bereidt de chef iedere avond de lekkerste gerechten. Hiervoor worden verse ingrediënten gebruik, die deels uit de eigen streek komen. Omdat de chef graag voor u kookt met groenten en andere producten van het seizoen, wisselt de menukaart minstens vijf keer per jaar. Zo kunt u bij ieder bezoek met uw dinercheque weer iets nieuws uitproberen en wordt het nooit saai. Bovendien zorgt het werken met seizoensproducten voor de meest smaakvolle maaltijden! Probeer bijvoorbeeld een heerlijke gebakken en in de oven gegaarde zalmfilet met een romige dillesaus, of kies een gerecht van de speciale wildkaart!

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant de Greune Weide? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel. Het restaurant is iedere dag geopend, en op alle dagen bent u meer dan welkom om met uw dinercheque te komen proeven van al het lekkers dat de Greune Weide te bieden heeft!

Contactgegevens:

Restaurant De Greune Weide
Lutterweg 1
7152CC Eibergen
Telefoon: 
0545471692
Nationale Diner Cadeaukaart Eibergen Restaurant De Greune Weide

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Mallumse Molerweg 114
7152 AV Eibergen
Telefoon: 
0545-472334
Nationale Diner Cadeaukaart Eibergen Het Muldershuis
Adres: 
Lutterweg 1
7152CC Eibergen
Telefoon: 
0545471692
Nationale Diner Cadeaukaart Eibergen Landhotel De Greune Weide
Adres: 
Lange Molenstraat 17
7271BJ Borculo
Telefoon: 
0545-276556
Nationale Diner Cadeaukaart Borculo Bistro de Olliemölle