Restaurant de Gelagkamer

Nijmegen (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant de Gelagkamer is gevestigd in een van de mooiste panden van Nijmegen en volgens velen dé mooiste. Uw Dinerbon kunt u hier gebruiken voor een heerlijke lunch of een diner met een prachtig uitzicht. U kunt vanuit het restaurant de Waalbrug zien, het aan de overzijde van het water gelegen dorpje Lent, het Besiendershuis en de onze lieve vrouwen trappen. Gelagkamer is het middeleeuwse woord voor een ruimte waar gedronken, gegeten en bediend wordt en dat gebeurt hier nog steeds.

Op de menukaart vindt u zeer uiteenlopende gerechten, waaronder vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten. De gerechten hebben middeleeuwse namen als roversvlees en gegrild koningsmaal die passen bij het restaurant. Echter zijn het moderne specialiteiten bereid van dagverse, duurzame producten. Studenten kunnen bij de Gelagkamer van een voordelig menu genieten. Komt u met de hele familie, dan zijn er voor de allerkleinsten speciale kindermenu’s.

Het ruime restaurant op de waalboulevard bestaat uit meerdere grote en kleine ruimtes. Deze kunt u uitstekend gebruiken voor speciale gelegenheden en met elk verschillend gezelschap.
De mogelijkheden voor het afhuren en gebruiken van onze ruimtes vindt u op onze prachtige website. Hier kunt u ook een blik werpen op onze menukaart of misschien alvast wegdromen bij de mooie foto’s van het terras en het restaurant. U kunt zo ver van te voren al veel plezier beleven aan uw avondje uit.

Zien wij u snel met uw Dienrcheque verschijnen bij de Gelagkamer? U bent altijd welkom voor zowel een klein hapje of een uitgebreide maaltijd. Onze bediening zal u altijd vriendelijk en professioneel ontvangen. Wat u ook wenst, wij zorgen dat het voor elkaar komt. Tot snel!

Contactgegevens:

Restaurant de Gelagkamer
Waalkade 50a
6511 XP Nijmegen
Telefoon: 
024-3603380
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Restaurant de Gelagkamer

Meer restaurants in de buurt

Chidoz Nijmegen

Nijmegen
A la carte
Adres: 
MOLENSTRAAT 112
6511 HK Nijmegen
Telefoon: 
0246759226
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Chidoz Nijmegen

Dock 17

Nijmegen
A la carte, Grill and Vlees
Adres: 
Waalkade 17
6511XP Nijmegen
Telefoon: 
0248489989
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Dock 17
Adres: 
Lange Hezelstraat 78
6511CM Nijmegen
Telefoon: 
+31246792704
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Fingerz