Restaurant De Florijn

Nieuwerbrug (ZH)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

Bij Restaurant De Florijn in Nieuwerbrug kunt u culinair genieten en u laten verwennen door een enthousiast team. Dit is een hele bijzondere plek om uw Dinercheque te besteden! Ze zijn namelijk al acht jaar op rij onderscheiden met een Bib Gourmand, dat wordt toegekend door Michelin aan restaurants waar gasten kunnen genieten van een kwalitatief diner voor een schappelijke prijs. Deze prijs is slechts voor een handjevol restaurants in Nederland weggelegd. Wilt u echt weer eens uitgebreid tafelen met uw partner, familie of vrienden? Kom dan met uw Dinercheque naar Restaurant De Florijn.

De gepassioneerde chef-kok introduceert graag verassende creaties, waarbij de seizoenen en de streek het uitgangspunt vormen. De ingrediënten zijn met zorg uitgezocht en tot iets moois bereid. Bestel eerst een smakelijk voorgerecht. Wat dacht u van gegrilde hertenrosbief met paddenstoelenmousse of gans en eend met kruisbessenchutney? De echt fijnproever zich bij De Florijn helemaal uitleven in ruil voor zijn/haar Dinercheque. Onder de hoofdgerechten vindt u bijzondere seizoensgerechten zoals tournedos van Rietveld uit de Big Green Egg met paddenstoelen en een crème van ui & gebraden wilde eend met pompoenmousse, tutti frutti en een stoofpotje. Een mooi glas wijn zal hier heerlijk bij smaken! Restaurant de Florijn heeft een indrukwekkende wijnkelder en maar liefst zestien wijnen op glas.

 

Uw diner is natuurlijk pas geslaagd na een heerlijk dessert of kaasplankje. Zo kunt u bij De Florijn onder andere een patisserie van chocolade met kumquat, amandel en sorbet van pure chocolade bestellen. Wie kan zoiets nou weerstaan?

Contactgegevens:

Restaurant De Florijn
Weijland 82
2415 BD Nieuwerbrug
Telefoon: 
0348-688613
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant De Florijn

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Miereakker 6
2811BB Reeuwijk
Telefoon: 
0182-391627
Nationale Diner Cadeaukaart  Delifrance Reeuwijk
Adres: 
Zuideinde 6
2421 AH Nieuwkoop
Telefoon: 
0172571761
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant ZoetWater

't Zwaantje

Bodegraven
Frans
Adres: 
Dammekant 48
2411 CE Bodegraven
Telefoon: 
0172612881
Nationale Diner Cadeaukaart  't Zwaantje