Restaurant de Dyck

Woubrugge (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

Heeft u zin om uw Dinercheque te besteden op een mooie en unieke plek? Dan moet u zeker eens binnenstappen bij de Dyck. Hier kunt u genieten van gerechten klaargemaakt met de lekkerste lokale en verse producten. De eigenaar van de Dyck Reinier Kempenaar bedacht het concept van dit restaurant. Zijn visie is om de producten van eigen land als een gerecht op uw bord te laten verschijnen.

De producten worden geteeld met respect voor de omgeving en de natuur. Wij nemen niet meer dan nodig is en brengen het met zorg bij u op tafel. ‘Goed voor elkaar’ zo luidt ons credo. In alles vindt u ons bewustzijn over de natuur terug. Wij nemen u mee naar de oorsprong van de producten die op uw tafel verschijnen, om zo samen tot meer bewustzijn te komen. Wij laten u bewust genieten omdat wij weten wat goed is voor de Hollandse bodem. Onze producten zijn meer dan alleen mooie producten. Over onze producten is nagedacht en met zorg geteeld. Onze toewijding en gastvrijheid zorgen er voor dat uw bezoek aan de Dyck een onvergetelijke en unieke ervaring is. Kom langs met uw Dinercheque en geniet van onze gastvrijheid en de authenticiteit van De Dyck. In de Dyck treft u een verrassend contrast door onze zeer moderne en industriële inrichting maar in een omgeving van een boerderij uit de jaren dertig.

Schuif bij ons aan met uw Dinercheque en geniet van de unieke ervaring, ons comfort en de typische sfeer van een boerenbedrijf!

Contactgegevens:

Restaurant de Dyck
Woudesedijk-Zuid 43
2481NB Woubrugge
Telefoon: 
0172-500590
Nationale Diner Cadeaukaart Woubrugge Restaurant de Dyck

Meer restaurants in de buurt

Plantage 87

Oude Wetering
A la carte
Adres: 
Plantage 87
2377AE Oude Wetering
Telefoon: 
+310715427733
Nationale Diner Cadeaukaart Oude Wetering Plantage 87

't Veen Eten en Drinken

Roelofarendsveen
A la carte
Adres: 
Langeweg 16
2371EG Roelofarendsveen
Telefoon: 
0713314585
Nationale Diner Cadeaukaart Roelofarendsveen 't Veen Eten en Drinken

Rozeboom

Leimuiden
Internationaal
Adres: 
Dorpsstraat 1
2451AN Leimuiden
Telefoon: 
0172-508562
Nationale Diner Cadeaukaart Leimuiden Rozeboom