Restaurant de Druiventros

Berkel-Enschot (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant de Druiventros ligt vlakbij Berkel-Enschot, centraal naast de A58. Wat misschien in de eerste instantie een simpel wegrestaurant lijkt, wordt zoveel meer als u bij ons binnen stapt. Hier kunt u genieten van de meest heerlijke gerechten en een professionele en vriendelijke service. Hier beleeft u een maaltijd om nooit te vergeten, of het nu ontbijt, lunch of diner is. Onze keuken gaat om 11:30 open en vanaf dan is het ongelimiteerd genieten! Kom dus snel langs, in uw eentje, met uw familie of met uw dinercheque.

Kom bij ons aan voor een gezonde en genoeglijke maaltijd, kopje koffie met gebak of voor een drankje met bijpassend hapje, en laat u in de watten leggen door de Brabantse hartelijkheid. Neem plaats in ons gezellige restaurant of ga als de zon schijnt eens lekker op ons ruime terras zitten. Met uw dinercheque kunt u uit een overvloed aan heerlijke gerechten kiezen. Begin met mooie koude voorgerechten of met een lekkere warme soep. Kies daarna uit verschillende vlees- vis en vegetarische gerechten. Ga voor de kogelbiefstuk met een saus naar keuze, gebakken zeetong, gepocheerde scholfilet met kreeftensaus of met geitenkaas gegratineerde gegrilde groenten. Neem daarbij smakelijke bijlages als frietjes of gebakken aardappelen en een bakje rauwkost. Ook aan de kinderen is aan ons gedacht met een kindermenu dat elk kind zal bekoren. Zo kunt u met de hele familie naar tevredenheid bij ons terecht.

De deur staat bij ons op de meeste dagen al vanaf half zeven ‘s ochtends voor u open, dus kom gezellig uw eerste kopje koffie bij ons drinken. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in De Druiventros, ook met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant de Druiventros
Bosscheweg 11
5056 PP Berkel-Enschot
Telefoon: 
013-5339115
Nationale Diner Cadeaukaart Berkel-Enschot Restaurant de Druiventros

Meer restaurants in de buurt

Brasserie de VOC

Udenhout
A la carte and Afhalen
Adres: 
Slimstraat 82
5071EM Udenhout
Telefoon: 
0135111914
Nationale Diner Cadeaukaart Udenhout Brasserie de VOC

De Druiventros

Berkel-Enschot
A la carte
Adres: 
Bosscheweg 11
5056PP Berkel-Enschot
Telefoon: 
0135339115
Nationale Diner Cadeaukaart Berkel-Enschot De Druiventros
Adres: 
De Lind 61
5061 HT Oisterwijk
Telefoon: 
0135211035
Nationale Diner Cadeaukaart Oisterwijk Vuur & Vlam